Melyik külföldi országban érné meg rövid távon munkát vállalni? És mit?
Figyelt kérdés
2019. dec. 25. 12:32
1/8 A kérdező kommentje:
Pár évre gondoltam. Angol, németet középszinten beszélem. Szakmám nincs.
2019. dec. 25. 12:33
2/8 anonim válasza:
Franciaországban szüretelni. Pl kifejezetten jól fizető idény munka.
3/8 anonim válasza:
Ha külföldön akarsz dolgozni, tanuld meg a nyelvet folyékonyan beszélni! Középszintű idegennyelv-tudással semmire nem mész. Te se tudnál mit kezdeni egy olyan külföldivel, aki csak középszinten makog magyarul.
5/8 A kérdező kommentje:
Azért középszinten elég jól el lehet makogni.
Persze szakmával más, de arra gondoltam, h van e olyan aki gyárban melózik és talán szereti
2019. dec. 25. 13:31
6/8 anonim válasza:
Ilyen feltételekkel jobban jársz ha a nyugati osztrák határ rész közelébe költözöl és onnét ingázol ki vmi gyári melóra. Hazai árak de osztrák fizetés.
7/8 anonim válasza:
A külföldre költözés és a külföldi munka nem csak abból áll, hogy bemész a gyárba és dolgozol a szalag mellett. Ehhez tényleg nem kell nyelvtudás, viszont ugyanúgy, ahogy Magyarországon is, külföldön is el kell menned vásárolni, ügyeket intézni, okmányirodába, bankba, esetleg orvoshoz, gyógyszertárba stb., sőt eleve meg kell valahogy szerezned azt a gyári állást, és ezekhez bőven nem elég középszinten beszélni egy nyelvet. Ha nem akarsz nyelvet tanulni, inkább csináld azt, amit fölöttem javasoltak, költözz az osztrák határhoz közel, és járj át dolgozni!
8/8 anonim válasza:
Szüretnél se szakma, se nyelv nem kellett, csak az, hogy ne lopj a gazdától és ne rombol a szállást. Néhány Magyarországról jövő társaságnak ez is kihívás volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!