A barátnőm azzal fenyeget, hogy ha nem találok rendes munkát rövid időn belül elhagy és hazaköltözik. Mit tegyek?
Amint akad valami alkalmi munka mindent elszoktam vállalni. Arról meg nem tehetek, hogy elköszönt az a cég tőlem ahol évekig dolgoztam, létszám csökkentés végett. Nem beszélve arról, hogy babát is várunk, és most meg hirtelen hogy nincs fix munkám már azzal kell kezdeni , hogy elhagynak? Vettem házat mindent biztosítottam eddig amit tudtam.
Férfiak ti mit tennétek? Egyszerűen nem fogja fel a párom, hogy amint tudok munkába állok, de jelenleg most picit rossz a helyzetem.
Fenyeget?
Fenyegetőzzön otthon! Nem szeret téged! Ha szeretne, nem beszélne így veled.
Fejős tehénnek néz téged.
Nő vagyok és terhes. Attól még ha a férjem nem dolgozna nem stresszelném és fenyegetőznék.
Ezek csúnya dolgok. Nem vagy köteles a zsarolást elviselni
Ha csak ennyire stabil a kapcsolatotok, akkor kár volt egy újabb nyomorult gyereket a világra segíteni...
Egyébként meg ha ilyen tróber barátnőd van, hagyd, menjen. Majd fizetsz a gyerek után. De egy életet ne áldozz rá egy ilyen emberre.
Vagy ha megszüli, vedd magadhoz a gyermeked! Addigra úgy is lesz melód. Ház már adott. Egy ilyen nőnek még gyereket sem szabad vállalnia.
Egy ilyen nő félét meg felejts el örökre.
Érdekes, aki józanul gondolkodik és nem a nő pártján van, azt leszavazzák.
Elcseszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!