Van-e értelme pereskedni a Tescóval?
Az leginkább attól függ, MI AZ OK, amiért pereskedni akarsz!
Ha semmi esély arra, hogy megnyerd a pert, akkor egyetlen ügyvéd sem fogja vállalni!
AZ, hogy SZERINTED jogos a sérelmed, nem jelent semmit, a legtöbb ilyen "jogos eset" ugyanis nem az, mégha annak érzed is.
Ezért kellene tudni, miröl van szó!
A "mai világban" sem megy másként, mint régebben, erre hivatkozni butaság!
De milyen az az "ilyen" per???
Én ügyvéd vagyok, pereskedtem már kb. mindenféle méretű céggel (Tescóval épp nem, de ilyen jellegűvel igen).
Totál mindegy KIVEL kell pereskedni. Ami számít az az, hogy MIÉRT pereskedünk. És te erre nem akarsz válaszolni.
Párom ügyvéd, őt megkereste egy nő azzal, hogy be akarja perelni a LIDL-t, mert egy (nem sajátmárkás) konzervben talált valamit.
Na egy ilyen ügyet nem vállalnak, mert bukó: meg van a menete egy ilyen helyzetnek, és az nem az, hogy perelünk azonnal.
"Azt hallottam nem lehet megnyerni egy ilyen pert."
Ez azon múlik, miért perelnél, nem azon, hogy kit.
Ez így van, ilyenért nem perelni kell, de el lehet érni sikert az erre megfelelő eljárásban.
Viszont vannak helyzetek, amikor lehet perelni: volt dolgozó pl., akit jogosulatlanul rúgtak ki, vagy nem fizettek ki. Vásárló, akit biztonsági intézkedés során megaláztak és nem megfelelően bántak vele... Ilyesmi.
Szóval, Kérdező, amíg nem mondod meg, miről van szó, addig lehetetlen erre bármit mondani. Itt nem a Tesco a lényeg. Sejtem, hogy annyira még sincs igazad, mint amennyire gondolod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!