Van-e értelme pereskedni a Tescóval?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert az ügyvédek ha meghallják a Tesco nevét, menekülőre fogják rögtön.2020. aug. 22. 21:56
21/28 anonim válasza:
De ha nem adsz infót, nem tudok segíteni. Esetleg csinálj egy kamureget és írj úgy.
22/28 A kérdező kommentje:
Azt irtad perelted a Tescot, ne bonyolitsuk, írj nekem légyszi ha segíteni akarsz. Nem akarok kamu profilt csinálni
2020. aug. 24. 15:51
23/28 A kérdező kommentje:
Ebből is látszik hogy nem is akartál írni, nem is perelted a Tescot. Ja és hogy milyen jogot sért a Tesco? Csak egyet mondok: benne van a törvényben hogy a dolgozók magánélete nem ellenőrizhető,na ezt a törvényt is megsérti.
2020. aug. 24. 23:07
24/28 anonim válasza:
Ja, engem lopással vádolt a főnök (állítólag hónapokig loptam mint a kasszából, mint az árukészletből).
Persze bizonyíték nem volt, viszont rommá lettem alázva az eladótérben.
Aztán kiderült hogy a lánya lopott és rám akarta kenni, mert friss 18asként biztos nem ugrálok.
800ezret kaptam, és egy belső vizsgálat miatt kirúgták a nőt.
25/28 A kérdező kommentje:
Az nem semmi!Ügyes vagy, hogy nem hagytad magad!
2020. aug. 26. 06:22
26/28 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig az az alapvető probléma hogy az okos embereket nem szereti a Tesco. Legyen annyira okos hogy a munkájához kapcsolódó szabályokat be tudja tartani, de a jogait ne ismerje és legyen meghunyászkodó.
2020. szept. 2. 16:10
27/28 anonim válasza:
Ha nincs rá bizonyítékod akkor nem tud neked segíteni a bíróság, ha megfelelő bizonyítékaid vannak az állításaidra, tök mindegy mik azok, akkor van esélyed. Egyébként a cégről számomra is no comment, az ott fejutott emberek egy részéről is :D
28/28 anonim válasza:
Ha nem írod le az ügyet legalább nagy vonalakban, hogyan várhatsz használható választ?
A válaszom: attól függ mi a probléma.
És jól látod, nincs jogegyelőség, de ha nagyon alapos indokaid, bizonyítékaid vannak és az ügy jellege olyan, akkor igen.
Én mint vásárló többször kértem kompenzációt a Tescotól apróságokban (per nélkül), fizettek akadékoskodás nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!