Van-e értelme pereskedni a Tescóval?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert az ügyvédek ha meghallják a Tesco nevét, menekülőre fogják rögtön.2020. aug. 22. 21:56
11/28 anonim válasza:
Ja, ha egy üldözési mániás ember vagy, aki csak összevissza hadakozik, meg összeesküvéselméletekben hisz, akkor tényleg semmi értelme!
Komolyan gondolod, a Tesco a gyakorit figyeli, ahol esetleg valaki anonim emberke olyasmit ír, amiböl talál lehetne következtetni arra, hogy ki az????
Tudod, ez mennyi munka meg kiadás lenne teljesen értelmetlenül?????
Ha tényleg gyakran elöforduló dolog az, amiért perelni akarsz, akkor nem csak te futsz bele ebbe, ha meg csak a te képzeletedben él az egész, akkor meg minek foglalkoznának ezzel?
12/28 anonim válasza:
Jajj, hát ilyen üldözési mániás emberekkel mi nem foglalkozunk, az biztos. :) Lerí a stílusából, hogy igazából nincs igaza, nem is érinti a dolog, de persze mindenki hülye és mindenki ellene van... A kutyának nem hiányzik egy ilyen ügyfél.
13/28 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon jó hogy összeesküvés elmélet! Te sok krimit olvashatsz. Hogy ez eddig nekem nem jutott eszembe!? Egyébként pedig minden ismerősöm, hozzám közel álló ember, - olyanok is akik dolgoztak ott, - kiáll mellettem. Egyébként jogi tanácsadóval is beszéltem és ő is azt mondja hogy jogsértést követ el a Tesco.
2020. aug. 23. 18:47
14/28 anonim válasza:
Akkor mondd, milyen jogot sértett, ami alapján beperelnéd?
15/28 A kérdező kommentje:
Aki pedig azt írja hogy retardált vagyok, az nyilván Tescohoz közel álló ember. Egyébként nem lenne ilyen ideges. Aki ahogy ír, az őt minősíti, nem engem.
2020. aug. 23. 18:50
16/28 A kérdező kommentje:
A Tesconak nagy a háttér bázisa, hülyék lennének ha nem figyelnének egy ilyen oldalt is. Ja, és az a beteg aki mondja, emberekkel így nem beszélünk. Ebből is látszik, aki megírja az igazságot, azt rögtön retardáltnak tüntetik fel. Ilyen a Tesco.
2020. aug. 23. 23:34
18/28 anonim válasza:
Én pereltem a Tescot és nyertem.
Ha gondolod, írj privátban kérdező, hátha tudok segíteni!
19/28 A kérdező kommentje:
Megkérhetlek, hogy te írj nekem privátban, mert ha én írok, ott látszik a teljes nevem, ugyanis úgy vagyok regisztrálva. Előre is köszönöm!
2020. aug. 24. 07:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!