Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itteni hozzászólók mind...

Itteni hozzászólók mind milliókat keresnek és a legtutibb egyetemekre jártak?

Figyelt kérdés
Kommentek alapján simán ezt veszem le
2020. aug. 22. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
90%

Aha, holnap megyek felmondani. Milyen végzettség kell, hogy az isteni építőiparban dolgozhassak? Biztos hatalmas elvárások lehetnek, ha ilyen kevés az ember és ekkorák a fizezések. XD

Amúgy meg van festő az utcában. Nem látom rajtuk az évi 15millkát. Sőt, igazából senkin se. Pedig ma már mindenki vállalkozik. XD

Évi 15milka. Bár biztos benne, hogy azért vettek használt autót 1,5-ért, hogy engem megvezessenek. Köszönöm szépen, hogy felnyitottátok a szemet. Ezek szerint mindenki hazudott. Így már értem. Nem Ti hazudoztok itt gyakorin, hanem a valóság. Így már minden világos. Holnap felmondok, és átmegyek elektromos szerelőnek. Vagy az se jó? De ács csak jó lesz, nem? Segítsetek már!!!

Még jó, hogy szakma után mentem el egyetemre. Akkor már én is szaki vagyok, nem? Mármint okj-s papír megvan még valahol.

Kiszálásért nem lesz kevés a 2500Ft kilóméterpénz? Természetesen visszafelé is számolva az utat... XD

Amúgy köszönöm szépen a személyeskedést. Természetesen én csak egy utolsó senki tesco-s árufeltöltő vagyok. Bocsánat, h nem tudtam, hogy egy asztalos jobban keres mint egy programozó projektmenedzser. XD

2020. aug. 23. 22:19
 52/61 anonim ***** válasza:
45%

Nálunk Szegeden 30ezerFt munkadíjat kért a burkoló.

2 nap dolgozott

hétvégén

Szombaton 7-este 10ig

Vasárnap 7-este 8ig

28 órát dolgozott

Nagyon szépen megcsinálta.

Ismertem egy kőművest hatalmas pénzeket szakított. Volt, h 20 napot dolgozott egyhuzamban. Napi 12-14 óra.

Jól keresett. 40 pár évesen meghalt.

Festő ismerős rengeteget dolgozott. Volt, h reggeltől éjfélig. Megivott vagy 5dl kávét naponta. Agyvérzést kapott , le van bénulva.

Ismerősöm férje kőműves szteroiddal injekciózzák. Szétmentek az izületei.

Egyik ismerősöm matematikus , programozó. Angol és német erős középfokkal 230 a nettója igaz home office ba. 3 éve a pályan.

Van egy másik informatikus, mester diplomás matematikus Budapesten 500 nettó. 5 éve a pályán.

Mindki azt csinál amit akar.

Fizikai munka az hosszú távon szétcsesz. Van aki szereti csinálni. Olyan is van aki nagy pénzt szakít, ez a szakmunkások 5%.

Én 3 lakást felújíttattam, elég sok szakmunkással találkoztam. Egyik se volt milliomos, nagyon sokat dolgoztak, de max 350-450ezer havonta.

Én inkább vagyok klímás irodában 300 nettoért úgy, h a 8ból a tényleges munka 4-5óra.

Amúgy ez az árbevétel amivel itt peldálóztak érdekes.

Volt egy adásvételem egy családdal. Mondták, h bútor cégük van. Rákerestem.

5 millió volt az árbevétel, de ez mellett a férj dolgozott egy másik cég irodájában is, onnan is kapott fizetést, de ott lehet nem teljes munkaidőben volt. Olyan csórók voltak, mindkinek tartoztak, a lakásuk le volt pusztulva, rossz 15 éves kocsijuk volt.

Pedig 5millió az kb. 400ezer/hó plusz másik reszidős irodai munka, plusz a nő is dolgozgatott és a lakást nem tudták rendbehozni vagy venni egy normális kocsit.

Viszont ismerek olyat, h a párnak 450 nettó a bevétele havonta, nem is dolgoznak olyan sokat. Van sok szabadidejük.

De vettek lakást. A felére összespórolták a másik fele fix törlesztőjű hitel. Amit tudnak fizetni és van félretett pénzük is.

A lakást teljesen felújították 1 év alatt. Nem olyan régi és szép állapotú használt kocsijuk van. Sokat kirándulnak. Jól élnek. Szépen összehozták. Persze spóroltak. De a saját lakás előtt albiba laktak és úgy is tudtak spórolni.

Másik ismerős szakmunkás. 10 éve heti 6 nap 12 órába dolgozik. Idegbeteg is. Keres 450 egyedül, örökölt ingatlant, de mégis full tele van adóssággal és nincsen pénze sose.

2020. aug. 23. 23:58
 53/61 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy minden nap csak volt olyan alkalom amikor 4 órát ment be dolgozni és kapot 25000ftot négy óráért mert előbb elengeték mert az napra épp anyi munka volt.

Ez atól is füg hol dolgozik és kinél,meg mit kell csinálnia.

Jelen pilanatban napi 20000forintot keres 8 órában,de volt olyan hogy napi 30000forintot kereset 8 órában.Mivel mindig máshol dolgozik és más a főnöke így nem tudok pontosat mondani mert volt amikor kevesebbet és volt olyan amikor többet kereset.

De amugy meg miért veszekedjek egy olyanal aki nem dolgozot az épitőiparba így nem tudja menyit lehet ott keresni.

Ez olyan mint ha én jobban tudnám te mennyit keresel ,de hát ez nem igaz mert te tudod jobban,te se tudhatod apukám és a kollégái menyit keresnek csak ő tudhatja ,miért hazudna nekem.

Nem is értem miért veszekszel velem ezen ,szerintem neked nincs jobb dolgot amugy,és a felesleges feszültséget itt probálod kiélni magadból ,úgy hogy szerintem én be is fejeztem veled.

Ismerek én hozád hasoló embereket,nekem is volt olyan ismerösöm aki konkrétan jobban tudta hogy nekem milyen fiú tetszhet és milyen nem ,vagy mit kellene tanulnom és mit nem,esetleg mit csinálhatok mit nem,ő magát adonisznak tartóta és ő volt a legjobb mindenki más meg ostoba és jobban tudta mindenkinek az életét mint ő a sajátját,aról nem is beszélve hogy borzasztóan irigy volt azokra az emberekre akik többet kerestek nála és királyab munkájuk volt ,hát szerintem te is ilyen lehetsz,a férfi bisztonsági őr volt.

2020. aug. 24. 00:36
 54/61 anonim ***** válasza:

Most írtad hogy tescoban dolgozol ,ezért keresel ilyen keveset ne is csodálkoz hogy ott ilyen keveset keresel,se nem végzel erős fizikai munkát ,tanulni se tanultál ,ne is várd hogy anyi pénzért megfízetnek téged.

Értem a felháborodásodat te a világra vagy mérges hogy keveser keresel,de eről csak te tehetsz!

Nem kell az építőiparban dolgoznod,és programozonak se kell tanulnod ha nem ez a te utad ,mindenki maga dönti el mit csinál,de akkor ne csodálkoz hogy kevesebet keresel.

Én azt választotam amit szeretek és nem bántam meg ,inkább elmegyek havi 15000forintért dolgozni és olyat csinálok amit szeretek ,mint fél millióért és nem szeretem a munkámat.

Mindenki saját maga dönti el mit kezd az életével.

Viszont te tud jobban édesapámnál hogy ő menyit keres mert ez vic.

Én és apukám se tudjuk jobban hogy te menyit keresel ennyi,tescosként,és igazábol nem is érdekel menyit keresel ott!

Nem ott dolgozom ahol te ,de le se merem írni hogy hol dolgozom mert akkor aban is kioktac hogy én menyit keresek és mit csinálok.

2020. aug. 24. 00:49
 55/61 anonim ***** válasza:
#Havi 150000forintért
2020. aug. 24. 00:51
 56/61 anonim ***** válasza:

Igazad van az erős fizikai munkába bele lehet betegedni,sajnos.

Viszont valakinek azt is meg kell csinálni és van aki kifejezeten szereti ,tudom furának hangzik.

Apu is volt nem egyszer hogy munkahelyén meghuzta a hátát vagy épp a lábával voltak gondok ,és így tovább ,kicsit tényleg veszélyes amugy.

Nekem azt mondta nem választana mást mert igazábol szereti is meg máshol nagyon keveset keresni így inkább maradna,és apukám nem válalkozó csak beosztot.

2020. aug. 24. 00:57
 57/61 anonim ***** válasza:
90%
Nézzétek! Ha olyan egyszerű dolog volna a vállalkozás, meg az ügyfél kör kialakítása akkor mindenki vállalkozna. Nem tudom ti hol éltek, nem hiszem el és sokan nem hisszük el ezt a sok rizsát, hogy milliókat tesznek zsebre kis munkákkal, ugyan már. Mindenhez kapcsolat kell, a nélkül próbálj valamit kezdeni, sok sikert! Itt a környékünkön is azt látom sora nyitnak, majd zárnak a kis vállalkozók, mind megy tönkre, ők mennyit buknak évi szinten, és aztán mit csinálnak, miből van 30 évesen 50-60 millájuk újabb és újabb vállalkozásokba kezdeni, ha sorra bukják mindet? Vagy elmegy alkalmazottnak aztán? Hagyjuk már, ha olyan könnyű volna akkor nem volna ennyi szegény, nem volnának alkalmazottak, se gyári munkások, se karbantartók, se takarítók és sorolhatnám, mindenki vállalkozna. Hü.lyék vagytok!
2020. aug. 24. 07:10
 58/61 anonim ***** válasza:

Fizikai szakmunkával alkalmazottként vidéken 200-400ezret lehet keresni.

Kezdő nyilván 200 körül, aztán 5-10-15 év tapasztalattal 300 körül és vannak akik nagyon profik, gyorsan és szépen dolgoznak 400 körül.

Ebbe vidéken bele tartozik a burkoló, festő, kőműves, ács, lakatos stb.

Többségében 12 órában, sokszor heti 6 nap vagy gyakorta pár hétig folyamatosan dolgozva. Melegben, hidegbe. Nagyon sok izületi beteg lesz, porkopásos, gerincbeteg, szívbeteg stb. már 50 éves kora előtt.

Van akinek semmi baja nem lesz, ahogy van aki 95 évesen cigizik és elvan. De a fizikai munka különösen heti 60-72 stb óraszámban eléggé növeli a betegségek kockázatát.

Fővárosban ugyan ez, csak a fizetés más, 250-600ezer, nyilván a 600 az 10-15-20 éve a szakmában lévő, gyorsan, precízen, ügyesen dolgozó szakembereknek van meg, szintén magas óraszámban.

Sok esetben a munkaközösség primitív, a segédmunkások, kollégák egy része buta, iszákos, agresszív stb. Ritka, h szofisztikáltan kulturális vagy spirituális témákról lehet beszélgetni a szünetekben vagy munka közben.

Ez így az átlag néhány kivétel mindenhol van.

Vállalkozóshoz kell egy bizonyos típusú személyiség, kommunikációs készség, szervező képesség és ambíció. Ki kell jönni a dolgozókkal, a megbízókkal. Érteni kell minden dolgozó munkájához. Meg kell szervezni elejétől a munkabeosztást, munkatervet. Tudni kell, h melyik munkát nem szabad elvállalni. Képesnek kell lenni tartalékot képezni, mert gyakori, h nem fizetnek, olyankor nem lehet torkot vágni. Sőt diplomás közegben, mérnöki projekteknél vagy I.T-ben is gyakori, h nem fizetnek, van olyan, h azért, mert elfogyott a pénzük és nem is tudnak van olyan, h nem akarnak. Bírósági úton utóbbi esetben könnyebb behajtani, de az is minimum 1 év de inkább több. Ez rossz lehet több hetes vagy hónapos munkánál.

A vállalkozónak NINCS FIZETETT BETEGSZABADSÁGA. NINCS FIZETETT SZABADSÁGA.

Egy dolgozónak 20-25-28 nap fizetett szabadsága van / év.

Aztán ott van még a fizetett betegszabadság is, akkor is lehet pihenni. Sokan azt csinálják, h vírus szezonban, ha ők nem hajlamosak lebetegedni, akkor is 2 hétre kiíratják magukat a dokival, ezt 1 évbe 2x. Ez így 12 ből 10,5-10 hónap munka. Egy vállalkozó ennél sokkal többet dolgozik.

Van aki elvan így diplomásként, 8 óra munkában, amiből a tényleges munka 4-5 óra, heti 5 napban, klímás irodában, tiszta szép ruhában, értelmesebb (mert ott is vannak hülyék) közegben 300-350 nettóért, úgy h a fizetett betegszabikkal és normál szabikkal együtt kb. 10 hónapot dolgozik a 12ből.

Ez így kiszámolva kb. 1000 óra tényleges munka/év.

Fizikai szakmunkás, ha nem vállalkozó kb. ugyan ennyit keres, aki tényleg nagyon ügyes és van 10-15-20 év tapasztalata, az 1,5x ennyit kb.

DE dolgozik 2800-3000órát /év és az végig tényleges munka, nem kávézgatás, beszélgetés,olvasás, youtube, önfejlesztés stb.

Egy vállalkozó sok esetben még ennél is többet dolgozik vagy ennyit, de több rajta a felelősség sokkal, mit az alkalmazottakon.

2020. aug. 24. 16:50
 59/61 anonim ***** válasza:
90%

LOL. 4 oras segedmunkaert napi 25e ft

Meselj még andersen 😂😂😂😂😂

2020. aug. 24. 19:21
 60/61 anonim ***** válasza:
0%

Aztán amikor meg kijön a gázszerelő, és elkér 30 ezret egy fél órás munkára, amiből 4 ezer az alkatrész, akkor meg csak lestek, mint borjú az új kapura.

Nem látszik valakin, hogy évi 12 milliót keres. És? Rajtad látszik, mennyit keresel? Ha igen, jó hülye vagy. Mondjuk ja igaz kell a nagyobb ház hitelből, meg az új autó szalonból lízingre, hiszen te életed végéig akarsz dolgozni. Meg az évente egy egzotikus útról sem tudsz lemondani Dominikán vagy Thaiföldön. Valószínűleg az a szakmunkás rengeteget (akár 700 ezret is) tesz félre, és befekteti, hogy ne kelljen 60 évesen is burkolnia.

2020. aug. 26. 08:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!