Itteni hozzászólók mind milliókat keresnek és a legtutibb egyetemekre jártak?
Miért hazudsz?
Az asztalos szakma nem tanulható 3 hónapos képzésben.
A 3 milliós haszon pedig egy 5-10 fős kisvállalkozással reális - egyedül olyan 800 000-1 000 000 forint a reális, alkalmazottként 350- 500 000, régiótól függően.
Szomszédunk asztalos cége:
Csak 4 millió a nettó havi árbevétel, 6 körül lehet a reális összeg.
2 emberrel dolgoznak (+apa, fia, mint tulaj), tehát olyan 1,5 milla a bérköltség és 1 millió az egyéb kiadás.
Ők keresnek kb. 2,5 milliót/hó, nem te egymagad hármat.
Apukám építőiparban dolgozik havi 600000ftot keres,ha nem hiszed járj utána menyit keres egy kőműves és társai.
Szerintem amugy veled van gond kérdező gondolom a mekiben dolgozol mert máshova nem vettek fel és nem érted miért keresel ilyen keveset.
Magyarországon nincs elit egyetem ,ezen jót nevetem,elit egyetem a Harvard,MTI,és társai ezek az egyetemem nem Magyarországon vanak,de még csak nem is ezen a kontinensen.
24
De én pont ezt mondtam te funkcionális analfabéta
Nem jártam egyetemre, és nem millákat keresek.
320 ezer a bruttóm, amit 1 éve emeltek fel 235 ezerről. Középfok (többféle szakmában, az egyik már kihalt), 33 év munkaviszony.
#21 ez lófsz
#23 ez szintén
Én 1 hét alatt megtanultam asztaloskodni, nem egy ördöngösség, havi 8 millió tisztán, plusz adok magamnak 13. És 14. Havit is, asszony meg maseratit kapott karácsonyra.
28-as! Nagyon szánalmas, ahogy próbálsz a magad egyszerű, buta módján szarkasztikusan fogalmazni.
Látszik, hogy 1-2-3 százezer forintért dolgozol és nem érted, hogy egy asztalos - de megnyugtatlak, szinte akármilyen szakmunkás a burkolótól az autószerelőig - miként kereshet 1 millió környékén (nem, senki nem beszélt 8-ról, bár ez is csak neked elképzelhetetlen összeg, egy 25-30 fős céggel nár teljesen reális évi 100 millió osztalékot kivenni, itt is van egy asztalosipari, 30 fős kis/középvállalkozás céginfoja: [link] kisvállalkozóként.
Az a fajta ember vagy, aki ha kihívna egyet, ki is fizetne 3 óra munkáért 20 000 forintot neki, de utána sem hinné el - ugyanis nem akarnál "szembesülni vele".
Tudom, frusztráló.
Tudod, a Maseratikat sem űrlényeknek, vagy földöntúli elemeknek gyártják - bár tudom, hogy gyermeki példádban ez az autó képviselte volna a teljes irracionalitást -, ugyanolyan hús- vér emberek veszik, mint te.
Vagyis nem, mégsem teljesen. Nem kell csoda vagy nagyvállalkozás, egy piacképes, 4-500 milliós éves forgalmú (alapítás után 5-10 évvel) cég költségrubrikájába bele fog férni egy Maserati 3-400 000 forintos havi lízingdíja.
Igen, mint láthatod, akár egy asztalosipari vállalkozáséba is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!