Itteni hozzászólók mind milliókat keresnek és a legtutibb egyetemekre jártak?
1
Pont ezért lett nekem gyanús
Külföldön élők ottani szinten is jól keresnek+mindenki elitegyetemre járt
Szerintem teljesen reprezentatív a válaszolók aránya, csak sokan hajlamosak kizárólag a jómódúbb hozzászólókat észrevenni.
Az 1. válaszolónak: 500 000 forint pedig tényleg nem egy kirívó összeg (Kőszegen/Sopronban konkrétan nem találsz olyan családot, ahol legalább az egyik kereső nem tesz el ennyit /13-14. havival, természetesen/).
400-500 között kerestem alkalmazottként, érettségivel, míg nem álltam a saját lábamra, egyszerű üzletkötőként, aminél átlagosabb állás nem sok van.
Igen, a szakmunkások pedig gond nélküp millió felett keresnek kisvállalkozóként, ezt te is könnyen tesztelheted: kérj árajánlatot egy asztalostól 1 napnyi munkára, kizárólag munkadíjra!
Egyébiránt, egyutazással kapcsolatos fórumra valószínűleg nem a gyári munkások fognak írogatni, hanem szellemi tevékenységet végző, gép előtt ülő emberek.
Na tessek, egy ujabb nagyokos aki erettsegivel fel millag keres.
Csak azt nem ertem az ilyen mit keres a gykn.
Elnézést az elütésekért!
Az elitegyetemes észrevételt nem tapasztaltam, de ennek is megvan a pszichológiája: nyilván többnyire az fog írni a tanulmányairól, aki büszke rá.
Jómagam nem végeztem egyetemet - szerencsére semmilyen szempontból nem is volt rá szükségem -, ennek okán nyilván nem is válaszolok egy ezzel kaocsolatos kérdésre.
Lehet, hogyha "büfészakon" lennék, akkor sem presszionálnám magam arra, hogy ezt megosszam, míg Harvard-os diákként bizonyára szívesen megosztanám ezt egy ezzel kaocsolatos kérdésre válaszolva.
"Mit keres gykn"?
Ezt nem értem. Tudtommal ez nem álláskeresős oldal.
Névvel vagyok regisztrálva, bátran írhatsz, nem titok.
A cég nevét is örömmel megosztom privátban, vendéglátóipari beszállítás- nincs ebben semmi.
5
Értem és pont erre gondoltam is csak megmondom őszintén,hogy azért vettem gyanúsnak mert kb összesen nem jár annyi magyar elitegyetemre ahányan itt azt állítják magukról másrészt pedig aki ilyen iskolába jár annak van egy intellektuális szintű stílusa márpedig itt csak olyan válaszokat olvasni,hogy aki magyar egyetemre vagy xy helyzett külföldi egyetemre jár az egy harmadikvilágbeli szintű szarra jár bezzeg én xy-ba,na ilyet nem ír egy intelligens ember
9
Ezt most nem értem
Ki mondta hogy?
Igaz,tudom,te az MIT-ra jártál gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!