Itteni hozzászólók mind milliókat keresnek és a legtutibb egyetemekre jártak?
Figyelt kérdés
Kommentek alapján simán ezt veszem le2020. aug. 22. 21:14
11/61 A kérdező kommentje:
9
Szóval a világon létező egyetemek kb 99 százaléka full felesleges és a béka segge alatt van?
2020. aug. 22. 22:27
12/61 anonim válasza:
Magyarországon nincs "elitegyetem", az első 500-ban sincs magyar intézmény világszinten.
13/61 anonim válasza:
A világon létező egyetemek 99%-áról nincsenek információim, de az általam említett 4 egyetem színvonaltalan. Csak menj be egy előadásra a K épületbe, megtudod, miről beszélek.
14/61 anonim válasza:
Nem jártam az MIT-re sajnos, pedig szeretnék.
15/61 anonim válasza:
Annyira reprezentatív az arány itt hogy én már voltam 20-50 éves, férfi/nő, kérdése válogatja mikor mennyit írtam be keresetnek. Minimálbértől a nettó 700ezerig. Végzettséggel kapcsolatban szintúgy. Ezen az oldalon csak azt szabad elhinni aminek amúgy is utána tudsz nézni a neten vagy a való életben.
16/61 anonim válasza:
Dehogy jártam. 10 hónapos kőműves tanfolyamot végeztem, azzal keresek 800-at
17/61 anonim válasza:
Mondjuk én az ELTE-ÁJK-t azért elég színvonalasnak találtam, amikor oda jártam. Hogy mi "elit", az sokszor divattól is függ. Nem kell elitnek lennie, csak legyen jó. Ez azért Magyarországon is több intézményre igaz. Nem véletlenül több külföldi is itt tanul orvosnak például. De a Színművészeti Egyetem sem rossz. Csak, hogy párat említsek.
18/61 A kérdező kommentje:
12-es és 13-as de ki írta ezt?Pont a fordítottját írtam
Ti funkcionális analfabéták vagytok,hogy nem tudtak egy egyszerű szöveget értelmezni?
Szerintem nektek a 8 osztály sincs meg...
2020. aug. 22. 22:32
19/61 anonim válasza:
Szarkasztikusan írtad, pedig csodálkoznál, ha tudnád, hogy egy kőműves mennyit keres kisvállalkozóként.
Nem a levegőbe beszélek, mondom, kérj egy árajánlatot!
Másfél hónap múlva, 40 000/nap munkadíjért meg is érkezik majd, addig tele a naptár.
20/61 A kérdező kommentje:
12-es a SOTE 401-500 és az ELTE is az volt
19-es ez egyértelmű,a kőműves az egyik legjobban kereső szakma
2020. aug. 22. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!