Itteni hozzászólók mind milliókat keresnek és a legtutibb egyetemekre jártak?
Nem, hogy egyetemet nem végeztem, érettségim sincs. Havonta a munkanapok és árfolyamok függvényében 800-1m forint között keresek kamionsofőrként.
#28 egy hét alatt egy tisztességes csapolást nem tanulsz meg.... Üdv egy 4 év alatt végzett asztalos...
Hiába írjátok a kérdezőnek ő úgy se hiszi el jobban tudja ,hogy ti menyit keresetek és mit csináltok.
Tényleg igaza van egy kétt komentelőnek akár elhiszed akár nem,vanak Magyarországon olyan szakok amivel simán lehet keresni 800000ft vagy többet ,csak tanunli kell hozá vagy kemény fizikai munkát végezni,gondolom neked egyikhez sincs kedved se tanulni se komoly fizikai munkát végezni,meg hát az ember élhet több lápon is ,lehet válakozó ,stb.Rengetek dolog van amiből meg lehet élni csak kell hozá egy kis ész akarat és sokat kell dolgozni.
Persze
lehet hogy te nem dolgozol eleget és tanulni sincs kedved így ne csodálkoz ,nem élsz meg eben az országban.
Nagyon sok a vidéki szakmunkás ,mérnök és informatikus az oldalakon,azért egy jó mérnök vagy épitőipari munkás megkeresi a havi 800000ft ,ezért látthatod gondolom,hogy itt mindenki milyen jól keres,de egy titkárnő vagy mekis már kevesebet keres ,gondolom belölük kevesebben vanak regisztrálva ezen az oldalon azért tünhet úgy mindenki milyen jól keres.
Te asztalos vagy,ha nem akkor ne beszélj baromságokat.
Amugy meg ,ha egy asztalos milliokat keresne én akkor se mennék asztalosnak mert emgem nem érdekel ez a szakterület ezért másnak tanulok.
Inkább keresek kevesebbet ,de azt csinálom amit szeretek.
Nah láttod már is taliztál egy emberel aki nem menne asztalosnak,baromságokat mondasz.
"lehet hogy te nem dolgozol eleget és tanulni sincs kedved így ne csodálkoz ,nem élsz meg eben az országban."
A személyeskedésed engem igazol, köszi :) Amúgy tanultam én eleget. Még sokat is. De még mindig van hova fejlődnöm. Meg lesz is mindig.
És köszönöm szépen megélek én ebben az országban. Most úgy néz ki, hogy nem sokáig, de ha maradni kell, nekem az se gond.
"Nagyon sok a vidéki szakmunkás ,mérnök és informatikus az oldalakon,azért egy jó mérnök vagy épitőipari munkás megkeresi a havi 800000ft ,ezért látthatod gondolom,hogy itt mindenki milyen jól keres,de egy titkárnő vagy mekis már kevesebet keres ,gondolom belölük kevesebben vanak regisztrálva ezen az oldalon azért tünhet úgy mindenki milyen jól keres."
Villamosmérnöki végzettséggel, és 6 év tapasztalattal az 480-560 a realitás elektromos tervezőként Debrecenben. A "megkeresi" számomra nettó bért jelent, tehát az még mérnöki végzettséggel is lehetetlen. Elektromos szerelők túlórától, és munkarendtől függően, jellemzően több gyerek esetén megkereshetik a 300-at. Klímaszerelő vállalkozási formában Debrecenben nagyon nem kifizetődő. Ez tapasztalatból tudom. "Éhenhalni sok, megtakarítani kevés" kategória. Rokonnak csináltam facebook oldalt vállalkozáshoz, meg a laptopot szoktam rendben tartani.
Szóval nem egy burokban élő, gyakorin nevelkedett kiskölyök vagyok. Tisztában vagyok a bérekkel.
Amúgy, meg ha ilyen bérek lennének, amilyeneket ti vizionáltok, akkor mindenki szalonból hozott autókkal mászkálna, ehhez képest a használt bmw 4 millkóért németből a magyar valóság. És akkor már nagyon jól megy a szekér.
Én meg azal vagyok tisztában ,hogy édesapám épitőiparban dolgozik,600000ft meg keres bisztosan,de enél sokal többet is tud,en ezel vagyok tisztába.
Meg azal hogy a bátya is szakmunkás és sose volt anyagi problémája,bár az is igaz hogy nagyom sokat dolgozik.
Kerestapám meg asztalos,havi fel milliot ő is neg keres minimum,úgy hogy nagyon tisztába vagyok a bérekel.
Nekem is vannak olyan ismeröseim akik ilyen keveset keresnek,az egyik a mekibe dolgozik másik a ccc cipő üzletbe,nah ők keveset keresnek,van titkárnő ismerösöm ő nettoban 180000ft keres szoval vannak akik keveset keresnek,de az is bisztos hogy nem a kőműves az asztalos és keres ilyen keveset.
Aból amit írsz 36-os az jön le hogy egy fizikai munkás többet keres mint egy mérnök ,ez érdekes amugy.
Bár egyszer apu is monta hogy az épitészmérnök kiakadt azon hogy a munkások többet keresnek mint ő.
37-es kamu.
Itt 15 ezer forintot adnak naponta egy épitöipari munkásnak 12+ óra munkáért ha mind a 30 napon dolgozik akkor kijön a 450 ezer de ez feketén ugye. Kibírja ezt hosszútávon?
Ha Budapesten napi 20 ezret feltételezek akkor kijöhet a 600 ezer,de feketén és 30ból 30 nap munka. Nem tartható nem életszerü
Hihetetlen. Sokan inkább átvágják magukat és ezzel boldogok. Mivel nekik irracionális 800 000- 1 000 000 forint, ezért úgy vannak vele, hogy másnak is az.
Hiába linkeltem el egy 3 és egy 30 fős asztalosvállalkozás mérlegét, úgy csinálnak, mintha az nem létezne.
Elég lenne próbaként felhívni egy asztalost, érdeklődve a munkabéréről és arról, hogy mikor tudna mielőbb kijönni.
De ezt úgysem kockáztatnátok meg, mert jönne a (számotokra) szomorú igazság.
De hangsúlyozom, leragadtunk az asztalosnál, lehet ez gyakorlatilag bármilyen építőipari szakma, akár festő is.
A 2 szobás nyaralónk festése 210 000 volt (munkadíj), 2 nap alatt lett kész.
50 000 forint KATA-t fizetgetett a srác és ennyi, kínosan figyelve, hogy papíron évi 12 millió alatt maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!