Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyennek számít ez a fizetés...

Milyennek számít ez a fizetés Budapesten?

Figyelt kérdés

utolsó félévben vagyok (pénzügy és számvitel szak)

350 nettó pénzügyi szektor 23/F

2020. aug. 10. 22:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
8%

Nem is érten mi értelme van egyetemre menni, hisz pénzügyesek meg mérnökök is csak ennyit keresnek. Szakmunkásnak ennél jóval magasabb a bére

Kőművesnek alkalmazottként is 500 nettó, maszekolással meg ennél csak magasabb

2020. aug. 11. 13:51
 22/40 anonim ***** válasza:
9%
Igen. A diákokra erőltetik azt a marhaságot, hogyha diplomád van, akkor te állsz mindenek felett, jól keresel, mesésen fogsz élni. A valóság az, hogy a diploma önmagában semmit nem ér, nem garancia a kimagasló fizetésekre. Mire valaki elvégzi az egyetemet és dolgozna addigra tudatosul, hogy se autója, se háza csak egy diákhitele. Közben akik meg elmentek szakmunkásnak vagy érettséginél megálltak nekik addigra már van kocsi, család, esetleg saját ház.
2020. aug. 11. 14:10
 23/40 anonim ***** válasza:
22%

Örülj, higy bekerultel egyetemre.

Es hogy végig tudod csinálni.

És. Amúgy meg jo fizetés.

Jobb lenne, ha nem kerültél volna be vagy mi. Gondolom nem csusztal évet.

Persze függ mire akarsz felre tenni pénzt..... Ugyebár attól függ,hogy...

2020. aug. 11. 14:31
 24/40 A kérdező kommentje:
A kőműves/gépkezelő trolloknak, nektek is van HomeOffice? Mi április 1 óta itthon vagyunk. És valószínűleg már vissza se kell menni a második hullám miatt. Inkább lemondok a + 150 nettórol köszi.
2020. aug. 11. 15:18
 25/40 anonim ***** válasza:
0%
Én inkabb vagyok kinn a friss levegőn, mint otthon görnyedjek egész nap a gép elött. Megpusztulnék ha egész nap csak ülnöm kéne
2020. aug. 11. 15:27
 26/40 anonim ***** válasza:
22%
Igen csak nyomjátok nyugodtan a Home Office-t.:D Legalább a munkát haza vihettétek amit én pl. pont nem szeretnék.
2020. aug. 11. 16:38
 27/40 A kérdező kommentje:
16:30 után még sosem kapcsoltam be a gépet, ja de amikor beírtam magamat szabira másnap, majd gondolok rátok otthonról bekapcsolt légkondival, ahogy a szalag mellett és az építkezésen perzseli a kis testetek a 34 fok.
2020. aug. 11. 19:15
 28/40 anonim ***** válasza:
68%
Azaz kérdező, mondd meg a sok prolinak. :D
2020. aug. 11. 19:24
 29/40 anonim ***** válasza:
29%
Fizetéseddel flexelsz, vagy ennyire nem vagy tisztában a bérekkel?
2020. aug. 12. 08:59
 30/40 anonim ***** válasza:
12%
Akkor is gondolj rám mikor fizetéskor megkapod a szaros nettó 300 ezres fizud én meg a 480 ezret. Arról nem beszélve hogy te fal fehér és kövér disznó leszel emellett :D
2020. aug. 12. 11:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!