Milyennek számít ez a fizetés Budapesten?
Figyelt kérdés
utolsó félévben vagyok (pénzügy és számvitel szak)
350 nettó pénzügyi szektor 23/F
2020. aug. 10. 22:37
11/40 anonim válasza:
Bruttó 530 ezer egy pályakezdő pénzügyesnek, aki utolsó félévben van? Te se a valóságban élsz, attól, hogy drága a megélhetés Pesten, attól még ez egy bőven versenyképes fizetés, amiért összeteheti a két kezét.
12/40 anonim válasza:
Átlagos a fenét. Még a villamosmérnökök, programozók se keresnek ennyi pályakezdőként.
13/40 anonim válasza:
Hogyne keresnének már: [link]
14/40 anonim válasza:
Most te mit akarsz ezzel a weboldallal? :D
15/40 anonim válasza:
Ja jó, most látom, hogy te a gépkezelő troll vagy, aki minden ilyen kérdéshez odafossa a hülyeségeit. Így már mindent értek.
16/40 anonim válasza:
Én viszont nem értem, hogy miért kell hazudnod, hogy egy villamosmérnök nem keres meg havi nettó 350-et kezdőként. Csak szólok, hogy ismerősöm aki villamosmérnök nettó 500-600 ezreket visz haza kezdőként!!!
17/40 anonim válasza:
16, ez egy nagyon szűk réteg lehet (kb 1%) akik már most speciális területen dolgoznak vagy kiemelkedően tehetségesek. De attól még, hogy van egy ilyen ismerősöd, nem vetítheted ki mindenki másra.
A kezdő fizetés pénzügyi területen jellemzően 200-270 között van nettóban, egy kezdő villamosmérnök pedig kb. nettó 300-400 ezer között kap. Ebben dolgozok, rálátok a piacra, és a bérekre is, engem nem lehet kábítani ezekkel.
18/40 anonim válasza:
Szűk réteg vagy nem akkor is kezdőként keresnek annyit, az a lényeg.
19/40 anonim válasza:
Látom sikerült felfogni a lényeget:D ha neked jobb ebben a tudatban élni, akkor ok.
20/40 anonim válasza:
Miért érzed magad istennek és gondolod, hogy mindenki fizetéséről tudomásod van? Mert bérszámfejtőként dolgozol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!