Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenki informatikus akar lenni?

Mindenki informatikus akar lenni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ismerosomtol hallom illetve sok forumon is azt olvasom, hogy az emberek informatikusok? azon belul pedig programozok szeretnenek lenni. Ez mennyire realis? Vagy csak en talalkoztam tul sok ilyen emberrel?

2020. júl. 6. 14:05
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
79%
Hányinger egy szakterület. Nekem tönkretette az életem. Belehajszoltam magam ebbe a testidegen agyba**ogató informatikus karrierdiktatúrába és az lett az eredménye, hogy 6 év tanulás, szakváltás után semmire nem vittem a szakmámban. Utóbbi időben már targoncás jogsin is gondolkoztam. Lényegében munkaalapú tajgetosz-szelekció zajlik. Akik nem felelnek meg a 21.század mesterséges intelligencia követelte kvalitásoknak azokat közvetetten száműzik és kicsinálják. Amúgy meg nem elég az informatikához érteni, nyelveket is perfekt tudni kell.
2020. nov. 7. 20:38
 32/35 anonim ***** válasza:
79%
Nem való mindenkinek. De ez minden más szakterületre is igaz.
2020. nov. 7. 22:28
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 év szakmában eltöltött idő után azt látom, hogy sokan szeretnek a számítógépen játszani és úgy gondolják, hogy akkor kézenfekvő, hogy informatikusok, sőt programozók legyenek.

Nagyon hamar ki lehet szúrni, hogy ki az akinek van egy érdeklődése a számítástechnika iránt és ki az aki a milliós fizetések reményében csinálja.

2020. nov. 8. 08:01
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Szociális életük leépül teljesen én ezt látom.
2020. nov. 8. 11:10
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Ami nincs, az nem tud leépülni #34
2020. nov. 25. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!