Az átlagfizetés felett, vagy alatt kerestek?
"A kérdező kommentje:
Szerintem a Gyakori hozzászólói lelkiismeretes, őszinte polgárok."
:D :D :D
Ó, igen.
Balázska, a munkaügyis troll és más egyebek... :-)
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Balázs egy kifinomult, intelligens úriember, aki hozott pár rossz döntést az életében, de mindvégig ember tudott maradni. Én nem bántanám.
A munkaügyes pedig frappáns kérdésekkel hívja fel a figyelmünket a Magyarországon lévő munkáltatói visszaélésekre. Ezek a társadalom számára fontos kérdések.
"A munkaügyes pedig frappáns kérdésekkel hívja fel a figyelmünket a Magyarországon lévő munkáltatói visszaélésekre."
És???
Történt valami??
nem, ugyanúgy elmennek az emberek feketén dolgozni, a munkáltatók meg ugyanúgy kihasználják az embereket.
Állítom Neked, az egyszerűsített foglalkoztatással még mindig nincs Tisztában sok ember, pedig nagyon sokat írtam/írtunk róla, felvilágosíts gyanánt. Jó esetben azt már tudják, hogy a TB-t ilyenkor fizetni kell, de a mai napig "bejelentett munka"-ként emlegetik, aztán csodálkoznak, hogy nincs szabadság, nincs táppénz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!