Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az átlagfizetés felett, vagy...

Az átlagfizetés felett, vagy alatt kerestek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. jún. 30. 10:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Szerintem a Gyakori hozzászólói lelkiismeretes, őszinte polgárok."

:D :D :D

Ó, igen.

Balázska, a munkaügyis troll és más egyebek... :-)

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

2020. jún. 30. 21:26
 22/24 A kérdező kommentje:

Balázs egy kifinomult, intelligens úriember, aki hozott pár rossz döntést az életében, de mindvégig ember tudott maradni. Én nem bántanám.

A munkaügyes pedig frappáns kérdésekkel hívja fel a figyelmünket a Magyarországon lévő munkáltatói visszaélésekre. Ezek a társadalom számára fontos kérdések.

2020. jún. 30. 21:39
 23/24 anonim ***** válasza:
A GYK ezt a bullshitet tolja a teammeetingen motiváció gyanánt?
2020. jún. 30. 22:16
 24/24 anonim ***** válasza:

"A munkaügyes pedig frappáns kérdésekkel hívja fel a figyelmünket a Magyarországon lévő munkáltatói visszaélésekre."

És???

Történt valami??

nem, ugyanúgy elmennek az emberek feketén dolgozni, a munkáltatók meg ugyanúgy kihasználják az embereket.

Állítom Neked, az egyszerűsített foglalkoztatással még mindig nincs Tisztában sok ember, pedig nagyon sokat írtam/írtunk róla, felvilágosíts gyanánt. Jó esetben azt már tudják, hogy a TB-t ilyenkor fizetni kell, de a mai napig "bejelentett munka"-ként emlegetik, aztán csodálkoznak, hogy nincs szabadság, nincs táppénz, stb.

2020. júl. 1. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!