Az átlagfizetés felett, vagy alatt kerestek?
Az átlag számítási módjáról tart előadást, aki azzal cáfolja az átlagot, hogy egy ismerőse mennyit keresett januárban és áprilisban. Mókás fickó vagy.
2020. jún. 30. 13:40
Itt gyakorin mindenki bőven atlag felett keres hiszen itt mindenki mérnökorvosinformatikussuperman milliós órabérrel. Aztán ugyanezek az emberek írják ki a tarskeresési problémák témakörben az idióta kérdéseiket és kommentjeiket, hogy minden nő csak a pénzre hajt.
Kérdező szerintem ennek a kerdésnek semmi értelme.
2020. jún. 30. 14:50
11-es, Neked értelmezési problémáid vannak - olvasd újra, amit írtam. Összemosod a dolgokat.
A cikk azon mondatát cáfoltam az ismerősöm 176 ezres fizetésével, hogy akinek megmaradt a munkája, az áprilisban milyen jól keresett. Nem az átlagfizetés számítására vonatkozott ez a mondatom.
2020. jún. 30. 15:11
Itt felesleges volt feltenni a kérdést, évek óta megfigyelhető itt az átlag nettó 4-500 ezres fizu, dolgozni senki sem dolgozik, mert egész nap itt írkál, de dől a pénz.
2020. jún. 30. 17:28
Alatta (nettó 150), de hozzáteszem, hogy nem is 40 órában dolgozom.
2020. jún. 30. 17:34
16/24 A kérdező kommentje:
A felette vezet nem is kicsivel. Úgy látszik az oldalon tényleg felülreprezentáltak a jól keresők.
13: a cikk az átlagról szól. Kutyát nem érdekli, mennyit keres a haverod.
2020. jún. 30. 17:49
" 16/17 A kérdező kommentje:
A felette vezet nem is kicsivel. Úgy látszik az oldalon tényleg felülreprezentáltak a jól keresők."
Kérdező, téves következtetést vontál le: szerinted a Gyakori hozzászólóinak hány százaléka mond igazat? :-)
2020. jún. 30. 18:46
19/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a Gyakori hozzászólói lelkiismeretes, őszinte polgárok.
Kb ugye ez a nettó 260 úgy szokott kijönni, hogy van a nettó 150 ezres gyári munkásból 10 év van a gyárvezető a milliós bérével. Ebből jön ki az átlag itthon. Na most nekem is vannak ismerőseim, mérnökök, közgazdászok, stb, akik tényleg jól keresnek, nettó 500 felett. De mindegyikük elmegy reggel 7 kor és este 8-9 előtt nem nagyon érnek haza. Legkevésbé van idejük itt csapkodni a brét, így naponta több tucatszor írkálni. Arra van idejük, hogy délben 20 perc alatt egyenek aztán mennek vissza az irodába, ahol reggeltől újabb 100 oldal várja őket, hogy átnyálazzák. Volt informatikus ismerősöm, nettó 400 al, első évében a neten élte az életét munka közben, aztán kivágták pont emiatt, majd a második melóhelyéről is. Aztán naponta 2-3 szor néz fel a netre este 6 ig, akkor is csak percekre. Szóval tessék következetni, hogy akik itt 20-30-40 kérdésre válaszolnak, azok mennyit kereshetnek, gondolom a fele munkanélküli.
2020. jún. 30. 20:13
Kapcsolódó kérdések: