Milyen jól hangzó szakmákat ismertek? (szó és presztízs)
Mik azok a szakmák, amik jól hangzanak, vagy bonyolultnak hangszanak? Lehet szó szerint is értelmezni a kérdést, és tényleg a szakmanévre fókuszálni, hogy hogy hangzik.
Valamint lehet tágabban is értelmezni a kérdést, azaz mely szakmának nagy a presztízsértéke? Mondok egy példát: Én ha valakiről megtudom, hogy tudós, automatikusan tisztelem az illetőt. Aztán lehet, hogy kiderül, hogy egy bunkó, tiszteletre nem méltó, arrogáns f....
De amint meghallom elsőnek, hogy tudós, először rögtön tisztelem. Az orvosokat is. Tehát ilyen értelemben is értelmezhető a kérdés.
Érdekelnek a véleményeitek. :)
Ha nem szereted, ha nem tiszteled, ha nem fogadod el igazán magad, akkor mindig mások elismeréséért, figyelméért fogsz küzdeni, hajtani.
Ahogy írtam, a külső dolgok bizonytalanok, arra nem alapozhatsz.
Arra hajtok, hogy legyen biztos tudásom és sok biztos pénzem. sok, diverzifikált biztos befektetésem és pénzem. magamat meg nem tudom elfogadni, rosszul nézek ki másokhoz képest. ha jobb magam lehetnék, akkor már el tudnám magam fogadni, ezért igyekszem sok pénzt összeszedni.
de persze, értem amit írsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!