Mi a véleményetek a kuponos szolgáltatásokról? Járt már valaki pórul, hogy nem azt kapta, amit várt, a szépen hangzó kínálatokban csalódni is lehet, pl. fogfehérítés, olcsó, de olyan is! Vélemények?
Szia, én már négyszer is megjártam kuponnal, úgyhogy többet biztos nem fogok így vásárolni.
1. halpedikűr+ lábmasszázs: marha gyorsan lerendeztek, úgy éreztem, hogy siettetnek (állítólag sokan megvették és sok a vendég), a talpmasszázs is olyan kapkodós volt, pedig voltam már masszázson, ez olyan tessék lássék módon történt, nagy csalódás volt, még annyit sem ért, mint amennyit kifizettem érte akciósan.
2. Pizza kupon: felhívtam egy hétköznap este őket, hogy rendeljek pizzát, egyből kérdezték, hogy kuponos vagyok-e. Mondtam, hogy igen, akkor ma már nem tudnak pizzát hozni, mert a kuponosoknak előtte 1 nappal már le kell adni a rendelést, olyan sokan vannak. No comment.
3. Fogfehérítés: magánrendelő, időpont. Tudni kell, hogy ez egy 77.000 Ft-os kezelés, amit 15.000-ért vettem meg. Régi álmom volt, hogy szép hófehér fogaim legyenek, mint ahogy az be is van harangozva. Kapásból fél óra csúszás, mindenki a fehérítésre vár. Nem fogorvos végzi, hanem dentalhigiénikus, úgy fogad, hogy már 2 hónapja reggeltől estig fehérít és be van táblázva. Fogkőleszedés mindenféle érzéstelenítés nélkül, csillagokat láttam úgy fájt néha. Szóltam is, hogy ez nagyon fáj, erre közönyös válasz, hogy igen, mert érzékenyebb területet csinál. Egy sima ingyenes fogorvosi kezelésnél is adnak legalább lidokaint, ha szedik a fogkövet, a magánrendelőben elvileg 77 ezerbe már nem fér bele. Ezután 3x 15 percre felrakott valami gélt a fogamra, közben ordított a rádió és a hátam mögött beszélgettek folyamatosan, hogy kinek a gyereke milyen tanuló, meg hova mennek a hétvégén. Én úgy képzeltem el egy magánrendelőt, ahol odafigyelnek a vendégre ennyi pénzért, esetleg halk zene szól és nem 1 órán át világít a neon a szemembe. Na aztán a végén mutatták az eredményt: nem akarok nagyot mondani, de szemmel nem látható volt az eredmény. Persze nem voltak teljesen sárgák a fogaim, de azért jóval többet vártam volna. Ha én ezért kifizetek 77 ezer forintot, biztos hülyét kapok. Közölte a hölgy, hogy 10 napig nem lehet enni-inni, csak fehér és világos színű dolgokat. Ennyi.
4. Korlátlan étel-ital fogyasztás a Petneházy csárdában:
Kuponosok, így egy olyan asztalt kaptunk, hogy tőlünk 3 méterre egy fodrászatnak berendezett sarok volt, ahol a vendégek ebéd után frizurát készíttethetnek, teljesen távol a svédasztaltól, a zenésztől, mindentől. Nagyon hülyén éreztük magunkat, a pincérek sem nagyon akartak odajönni hozzánk, hogy italt rendeljünk. Úgy ettünk, hogy folyamatosan zúgott mellettünk a hajszárító meg fújták a lakkot, ha újabb fogásért akartunk menni, akkor át kellett caplatni az egész éttermen, asztalok között, az embernek kedve nem volt már felállni újabb körre. A választék is siralmas volt, a legtöbb étel kihűlve és lefogyva, óriási csalódás ismét.
Az összes "szolgáltatás" egy fabatkát sem ért, csak az időnket meg a pénzünket pazaroltuk rá, pontosan a lényegről feledkeztek meg közben, hogyha elégedett a vendég, akkor akár a teljes áron is visszatér újra hozzájuk, de így ezeket a jövőben biztos nagyívben kerülni fogom.
Nekem volt negatív és pozitív élményem is. Volt egy fogkőleszedés, ahol csak kb. a negyedét szedte le a dentálhigiénikus kislány és kértem volna időpontot a fogorvostól mikor ott voltam, de azt mondta az asszisztens, majd felhívnak. Azóta is hívnak...(1 éve)
Aztán vettem egy fogtömés csere kupont, ahol nem voltak túl kedvesek és végig a szemembe spriccelt a víz és megkérdezték, hogy akarok-e röntgent, holott már előre kifizettem, benne volt az is az árban. Viszont finomakat ettünk, nagyokat fagyiztunk, kürtöskalácsoztunk a kuponokkal, azzal nem volt gond. Utoljára egy hajvágás kuponom volt az Ildikó szalonba, ahol a csaj nagyon szépen levágta a hajamat, azóta oda járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!