Valaki tud egy jó és viszonylag gyorsan ható módszert fogfehérítésre?
szódabikarbónával dörzsöld át aztán öblíts.. vagy szórd a fogkefédre és azzal moss fogat.. aztán öblíts :D
Gyors, hatásos, otthoni, házilag készíthető. :D
De ne alkalmazd sűrűn
Hát ilyen kb a mesében van csak. :D
Gyors és hatékony van. Elmész egy rendelőbe, kicsengetsz egy rakat pénzt, és megcsinálják.
Otthoniak ugye gyorsak, csak nem hatékonyak, pluszban még a fogat is roncsolják.
De a legolcsóbb amit javasolhatok: kérj a helyi sztk-ban időpontot fogkőleszedésre. Ha már túl vagy rajta, és nem segített, akkor valószínűleg alapvetően ilyen színűek a csontjaid, fogaid, azon csak a drága kezelések változtatnak.
Én is tényleg azt javaslom, hogy fogkő leszedésre menj el, egyéb eljárásnak nem érdemes alávetned magad. Nekem mondjuk a fogkőtől volt elég sárga a fogam elöl, úgyhogy nekem ezért nagyon sokat segített. Nem azt mondom, hogy nem lehetne fehérebb, de nekem így is rengeteget javult az alatt a kb háromnegyed óra alatt.
De egy sztk rendelőben nem tudom, milyen felszerelés van, én egy olyan magánrendelőt javasolnék, ahol van ultrahangos eszköz, és nem kapirgálják a fogat. Az gyors, talán hatékonyabb is, és egész kellemes (bár másnak lehet, hogy kellemetlen :D). 10-15 ezer forint körül megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!