Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sikerült valakinek megtanulni...

Sikerült valakinek megtanulni magától programozni úgy, hogy állást is tudott vele szerezni?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam azon hogy programozással kellene elkezdeni foglalkozni és magamtól tanulnám. A féléves kis képzésekben nem hiszek, öt évre meg nem mennék vissza egy egyetemre.

2020. jún. 8. 13:18
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Pontosan, versenyzongora darabokat játszottam gyerekként de az írásodat már nem sikerült értelmeznem.

Értettem, hogy mit mondtál és egyet is értek vele bizonyos szintig.

2020. jún. 8. 22:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Én egyet ismerek, de amikor kezdte, akkor nem volt cél, hogy megéljen belőle, mert középiskolában kezdte.

Volt egy alap tudása, de mindig úgy képezte magát, hogy külföldi projekteket elvállalt és azok megoldása során képezte magát. Ezt csinálta pár évig, de eltartani nem tudta magát ebből. Most a vevő körén keresztül beszervezték egy céghez és ott dolgozik.

2020. jún. 10. 04:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!