Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 27 evesen van eselyem megtanul...

27 evesen van eselyem megtanulni programozni?

Figyelt kérdés
Nulla tapasztalat, matekbol epp 2es voltam ha ez szamit valamit.
2019. márc. 25. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
van
2019. márc. 25. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
22 vagyok, én is most ismerkedek ezzel a területtel, ez nem korhoz kötött, bármikor neki lehet állni tanulni, de attól is függ, mennyire akarod, mennyire vagy elszánt, és még egy csomó bukó tényezőt nem is ismerni nálad, de a lényeg, hogy sosem késő neki állni tanulni!
2019. márc. 25. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Van esélyed. Inkább jó logikai készség kell hozzá, mint matek. Emiatt ne állj hozzá kishitűen!
2019. márc. 25. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Én 29/F vagyok, és én is gondolkodom rajta, bár most a saját szakmábamban jött több lehetőség is, ami miatt nem lenne rá időm. Viszont mindenképp szeretném megtanulni valamelyik programozási nyelvet, szerintem ez nem korhoz kötött.
2019. márc. 25. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Soha se késő tanulni.

Dédim pl 86évesen kitalálta elmegy angolt tanulni 😊

Meg is lett neki.

Akkor huszonévesen miért lenne késő?😁

2019. márc. 26. 05:13
 6/11 anonim ***** válasza:
A bootcampek pont erre épülnek, pont időben vagy 27 évesen. Viszont az más kérdés, hogy ha ennyire gyengén mentek a matek, akkor mennyre jók a logikai készségeid, mert anélkül esélytelen a dolog.
2019. márc. 26. 06:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Nincs.

Persze hitegetheted magad, meg elégethetsz rajta pár évet, a saját idődet pazarlod :D

2019. márc. 26. 08:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Az hogy 27 éves vagy az nem gond, 2-es matek lehet gond, főleg ha egyetemen tanulnál.
2019. márc. 26. 10:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, de baromi nehéz lesz és hónapokon, éveken keresztül minden időd erre kell fordítani.
2019. márc. 26. 12:33
 10/11 EG0 ***** válasza:

Tűzz ki egy reális programírós célt mondjuk fél év múlvára, munka utáni tanulással, minden nap valamennyit.

Ha sikerül, akkor az irány jó. Ha nem, akkor nem volt meg az eszed vagy kitartásod hozzá.

2019. márc. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!