Van aki megpróbált megtanulni programozni, de valamiért nem jött össze neki?
Figyelt kérdés
Ha nem jött össze, nem jött be, akkor min bukott el a dolog?2019. febr. 22. 20:16
1/2 anonim válasza:
Becsléseim szerint kb. 90%-ának nem jön össze, aki megtanul. Azért, mert nem tud logikusan gondolkodni, nem elég intelligens, vagy pedig azért, mert nem tud angolul (magyarul gyakorlatilag semmilyen használható anyagot nem fogsz találni).
2/2 anonim válasza:
Én próbáltam és nem ment. Nem arról van szó hogy primitív programokat mikrovezerlohoz nem tudok megírni mert az megy. Vagy pár adatbazisos dolgot nyilvántartások etc megy röhögve
De komolyabb műveket nem tudok kreálni mert bár működnek de egyre káoszosabbak lesznek.
Így én már sok sok éve feladtam ezt és más szakmát választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!