Sikerült valakinek megtanulni magától programozni úgy,
hogy állást is tudott vele szerezni?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam azon hogy programozással kellene elkezdeni foglalkozni és magamtól tanulnám. A féléves kis képzésekben nem hiszek, öt évre meg nem mennék vissza egy egyetemre.
Hát van itt egy ember, aki évek óta tanul elvileg és semmire sem jut magától. Több referenciáról nem tudok.
2020. jún. 8. 14:21
2/22 A kérdező kommentje:
Ez nem túl bíztató.
2020. jún. 8. 14:24
3/22 anonim válasza:
Hallottam már róla, ismerősöm ismerősének az ismerőse-jellegű viszonylatban. Meg itt a gyakorin.
Bizonyára volt már ilyen a világtörténelemben, de valószínűleg nem könnyű.
De mi könnyű az életben?
2020. jún. 8. 15:01
4/22 anonim válasza:
Magadtól is meg tudsz tanulni programozni rendesen, viszont az hogy végzel valamilyen iskolát sokat segít a kapcsolatepítésben, tehát könnyebben el tudsz helyezkedni utána, arról nem is beszélve hogy teljesen ismeretlenül a papír alapjan fognak megítélni.
2020. jún. 8. 15:08
5/22 anonim válasza:
Biztos sikerült már, bár nem ismerek ilyet.
Ha érdekel ez a szakma, akkor vágj bele.
2020. jún. 8. 17:22
6/22 anonim válasza:
En manualis tesztelokent kezdtem, egyetemen tanultam kis programozast a teljesen mas domeniumba levo alapszakon. Idovel meg tobbet tanultam es most kb automata tesztelo vagyok, de devopsos feladatokat vegzek tobb cloudon.
Ismerek olyant tobbet akik az epamnal gyakornok programba es/vagy mentor programba voltak es programozok lettek ( az egyik csaj fogorvos volt elotte )
Tipikusan kkvkhoz be tudsz jutni papir nelkul, ha megvan a tudas, es tudsz mutatni par kis peldaprojektet.
Csak az elso allast nehez megszerezni, a tobbi adja magat!
2020. jún. 8. 18:38
7/22 anonim válasza:
Ismersz olyat, aki otthon megtanult egyedül németül? Az sem lehetetlen. Csak kibaxott nehéz.
2020. jún. 8. 18:52
8/22 anonim válasza:
Jaja.. azzal is számolj, h szarba se fognak nézni a legtöbb munkahelyen kollégak, ha fel is vesznek sajna.... :(
2020. jún. 8. 18:58
9/22 anonim válasza:
A kollégák szarba se néznek, amíg nem villantasz. Amint megtudják, mit tudsz, azonnal tisztelni fognak. Ha semmit, akkor nyilván nem
2020. jún. 8. 19:12
10/22 anonim válasza:
Szerintem akkor se fognak tisztelni. Elég nagy a rivalizálás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!