Mihez kezdjek? 23 evesen keso?
Vendeglatasban dolgozom, 23 eves vagyok. Tudom hogyha kitarto vagyok ebben a szakmaban, sokra vihetem, de egyszeruen utalok naponta 14 orat melozni. Heti 5 napban.
Semmi masra nincs idom, csak a munka. Karrier szempontjabol jo, de tonkreteszem magam.
Erettsegim van, es nyevvizsgam.
Mihez tudnek kezdeni?
Az a baj sose erdekeltek a real targyak, amikkel jol fizeto szakmat szerezhetek.
Menjek el egy gyarba?
Nettó 600 managerként? Elég karcsú.
Ráadásul egy élmény lehet a sok narkós hülyegyerek, az emberkedő cigányok és a sok filléres prosti között.
Kérdező:
Csatlakozom azokhoz akik azt mondták, hogy még nem késő válltani. Találd meg amit szeretsz és csináld azt. Karriered elején vagy. Ráadásul vendéglátásnál kevés gusztustalanabb szektor van.
11.
De ő olyan melót választott magának, amit élvez és amit mindig is akart csinálni. Nem panaszkodik róla, mert szereti ezt a fajta munkát. Tudod azért ez is legyen szempont a karrierválasztáskor, hogy olyan munkát válassz, amit tudod hogy élvezni fogsz és abban próbálj sokat elérni. Hogy ne szenvedésként, szükséges rosszként tekints a munkára, mert nem csak úgy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!