Több, mint 40 éved van még nyugdíjig. A szakmák többségében 10-15 év alatt el lehet érni egy egész magas szintre, ahol már nem a pénz mennyisége lesz a kérdés.
23 vagy, miért lenne késő?
2020. máj. 1. 13:12
3/12 A kérdező kommentje:
Kimehetnek hajora, keresek egy csomo penzt, aztan hazajovok es ha nem maradok vendeglatasba mehetek egy gyarba a sorra szinten. Ezert kene most valtanom.
2020. máj. 1. 13:23
4/12 anonim válasza:
Az a világ már leáldozott ahol 18 évesen eldöntötted hogy mi leszel és életed végéig ugyanazt fogod csinálni. Elkerülhetetlen, hogy időnként pályát váltsunk a jövőben. Keress valami olyat amit szeretsz csinálni és jó vagy benne, esetleg lenne kedved beletanulni. Van érettségid, nyelvvizsgád, tanulhatsz új szakmát, beiratkozhatsz egyetemre, kimehetsz külföldre. Az óceánjáró hajó is jó, de ott is ugyanennyit kell dolgoznod, de cserébe többet keresel belőle. Nem csak a reál tárgyakkal tudsz jól fizető szakmát találni magadnak. Ha valamiben jó vagy, akkor abból tudsz pénzt csinálni.
2020. máj. 1. 14:43
5/12 anonim válasza:
Mivel lehet sokra vinni vendéglátásban? Azon kivül ha sztárséf leszel vagy saját éttermet nyitsz? És akkor is ugyanúgy 14 órát robotolsz majd..
2020. máj. 1. 15:04
6/12 anonim válasza:
Mivel késtél volna el? Jòcskán előtted még az élet. 3 éve, alig 30 évesen döntöttem úgy, hogy a 0-ról tanulok ki egy új szakmát, amihez addig nem sok közöm volt. Egyelőre nem érzem azt, h a korom bármiben is hátráltatna. 40 feletti karrierváltó is van az ismeretségi körömben. Tanuld azt, amivel kèsőbb is szívesen foglalkoznál, ráérsz még végrendeletet írni.
2020. máj. 1. 15:16
7/12 anonim válasza:
Én elmentem egy gyárba és jól tettem, mert fix 8 órában 3 műszakban két szombati túlórával átlag feletti a keresetem, nettó 450 körül/hó. Nyilván nem innen fogok nyugdíjba menni, de a biztos anyagi stabilitásom meglesz pár év alatt.
2020. máj. 1. 15:41
8/12 anonim válasza:
Érdekes Ausztriában meg tudják csinálni a vendéglátásban is, hogy egy ember ne lépje túl a 8 órás munkát.
Szerintem ezt beszéld meg a főnökkel, hogy ez sok, hivatkozhatsz a munka törvénykönyvére is, mert ennyit hivatalosan dolgozni sem lehetne.
2020. máj. 1. 15:58
9/12 anonim válasza:
5.
Egy haverom 32 évesen Pesten a Morrison's 2-ben az egyik menedzser a háromból. 20 évesen kezdte talpalóként, úgy haladt fel a ranglétrán folyamatosan. Most havi nettó 600 ezer körül keres.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!