Miért olyan idióták egyesek, hogy tanárképzésre menjenek? Éhen akarnak halni?
Figyelt kérdés
Nyilvános a bértáblájuk és mégis van, aki 6 évet jár egyetemre, hogy utána 25 évesen nettó 140-ért dolgozzon? Ennyiből egy normális albérletet sem lehet kifizetni és akkor még nem is ettek mellé.
Normálisak ezek az emberek?
2020. ápr. 29. 15:46
31/32 anonim válasza:
Jo az a 140 boven, ha van mellette egy 400at kereso ferj
32/32 anonim válasza:
Nekem meg gyerekkorom óta az volt az álmom hogy gyerekkorom óta egyetemen dolgozzak és tanítsak. Azért egy kicsit más mint a pedagógus, álmomban nem gondoltam hogy ezzel az élettel is úgy fogok járni hogy én leszek a lesajnált szerencsétlen, akinél a sarki pénztáros is többet keres. Kénytelen voltam néhány egyetemen töltött év után ezt belátni és átmenni egy normális céghez. De 18 évesen ezzel valahogy nem voltam tisztában, pontosabban 15 éve lehet hogy még nem is volt ennyire gáz a helyzet. De a kérdésre válaszolva szerintem a fiatalokon még sokszor szemellenző van ilyen téren, nem kell még saját magukat eltartani, nem érzik át hogy mennyire kevés is az, úgy gondolják hogy majd lesz valahogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!