Devizahitelesek! Ti mit csináltok, akiknek a rögzítés sem segítség? (Csak azok válaszoljanak akik érintettek az ügyben, akik csak kritizálni tudnak menjenek máshova. )
Nekünk a rögzítés sem megoldás, eladni nem lehet és jelenleg 2-szer akkora hitel van a házon mint amennyit ér.
Van valami életmentő ötletetek???
Szia! Mi csendben tűrünk. Jóval kevesebbet költünk a boltban, nem ruházkodunk. :(
Ez van.
Spórolni kell, nagyon. Ez most kemény lecke.
Illetve én most külföldi munkavállaláson gondolkozom, ha a szakmámban találnék állást, akkor a magyar fizetés többszörösét keresném meg.
Én is hasonlóan teszek, mint amiket fenn írtak.
Csendben tűrök, spórolok mindenen pl. húst sem veszek, fizetek amit csak bírok...próbálok eladni mindent ami mozdítható és próbálok munkát találni!
Még amin én is gondolkoztam - mert ha találok is itthon munkahelyet sokkal beljebb azzal sem vagyok -, h kiadom albiba - abból tudom fedezni a hitelt - és amint bírok kihúzok bárhová külföldre.
A rögzítéssel szerintem érdemes élni mindenképpen, mert ha nem is segítség anyagilag, de időnyerés téren talán az lehet vmennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!