Körülöttetek is mindenkinek bejön minden?
mindjárt megírok a "diagnózist", meg, hogy én mire jutottam az életben. de kérdés:
hány éves vagy? fiú lány?(bár ez utóbbi csak kíváncsiság)
mindig is tanár akartál lenni ez volt az álmod vagy csak úgy jött? milyen tanár? milyen szakon végeztél, stb?
mire vágynál, mit csinálnál szívesen? mit csináltál sulii mellett szabadidőben? mindig munka vagy hobbi, vagy valami?
biosz számtek tanár, fiú, az okj-s papíromhoz akartam egy tanári diplomát szerezni, szabadidőmben legszívesebben horgásznék, de ahhoz meg nyugodt légkör kell, nem egy ilyen stresszes környezet.
szeretnék valamit kérdezni ha nembaj, mert álltalában jók a megérzéseim és volt többször is, hogy kérdezték tőlem ezt, és utána előálltak egy MLM-es dologgal. Ha ezt szeretnéd mondani, hagyjuk, mert nem szeretnék foglalkozni ilyen dologgal. Ne haragudj meg érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!