Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Körülöttetek is mindenkinek...

Körülöttetek is mindenkinek bejön minden?

Figyelt kérdés
Most nem családra gondolok, mert nálunk elég nyomi mindenki ha melóról vagy anyagi helyzetről van szó sajnos, hanem pl: volt osztálytárs, kolitárs, csoporttárs, akinél úgy érzitek, mákos valaki, akinek csak nagy a szerencséje legyen az munka, pénz, barátnő, vagy bármi miatt. Vagy csak én vagyok az a szerencsétlen akinek szinte az összes iskolatársa jó helyen melózik, megnősült, gyereke lesz vagy van, és boldog is? Írjatok élettörténeteket.
2010. júl. 24. 09:39
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
inkább te mesélj, mit tettél a sikerért?
2010. júl. 24. 09:45
 2/36 A kérdező kommentje:
Időben elvégeztem a szakközepet, az utána levő kétéves okj-t. utána a négy éves fősulit, ahol minden évben egy négy év alatt végző volt szinte, plusz hozzá egy szakirányt is. 2002-2007-nyaráig nyaranta dolgoztam, és nem egy hónapot, hanem volt hogy ahogy kijöttem suliból egyből fel, és szeptemberben haza. Ez egy gyümölcsfeldolgozó gyár volt, ahol az utolsó három szenozban gépkezelő, műszakvezető voltam. Fősuli után 2008-ban tanár voltam, csak nyelvvizsga híjján az érettségire kaptam a pénzt egy évig, miközben duplán a figyelem rajtam volt, hisz kezdő tanárként ellenőrizgetnek. Nekem meg volt szobatársam már két éve egy cégnél van, közel 191 ezer bruttóért, egész fősuli alatt meg szinte minden szerencsével lett meg neki. Nem irigykedek, mert nyelvet jól tudja, de már más is észrevette, mondták is neki hogy xart evett kiskorába. Tavaly próbáltam októberben egy pnézügyi tanácsadó cégnél, de csak jól kiadásba vertem magam, nem mondták el a buktatókat, most meg azóta sem nagyon van semmi meló, vagy ami lenne Tiszaújvárosi Jabil, ahol bruttó 78 ezer a fizu, novemberig van szerződés írva, és három nap 12 óra , három nap pihenés. kb ennyi. De mondom nem sírni akartam, csak kíváncsi vagyok. Ja, és önerőből csináltam a fősulit (diákhitel több mint egymilla )
2010. júl. 24. 09:58
 3/36 anonim ***** válasza:

mindjárt megírok a "diagnózist", meg, hogy én mire jutottam az életben. de kérdés:

hány éves vagy? fiú lány?(bár ez utóbbi csak kíváncsiság)

mindig is tanár akartál lenni ez volt az álmod vagy csak úgy jött? milyen tanár? milyen szakon végeztél, stb?

mire vágynál, mit csinálnál szívesen? mit csináltál sulii mellett szabadidőben? mindig munka vagy hobbi, vagy valami?

2010. júl. 24. 10:12
 4/36 A kérdező kommentje:

biosz számtek tanár, fiú, az okj-s papíromhoz akartam egy tanári diplomát szerezni, szabadidőmben legszívesebben horgásznék, de ahhoz meg nyugodt légkör kell, nem egy ilyen stresszes környezet.

szeretnék valamit kérdezni ha nembaj, mert álltalában jók a megérzéseim és volt többször is, hogy kérdezték tőlem ezt, és utána előálltak egy MLM-es dologgal. Ha ezt szeretnéd mondani, hagyjuk, mert nem szeretnék foglalkozni ilyen dologgal. Ne haragudj meg érte.

2010. júl. 24. 10:15
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerőseim körében nagyon keveseknek jött be valami,minden pedig senkinek sem. Annak sem,akinek két diplomája van.
2010. júl. 24. 10:19
 6/36 anonim ***** válasza:
89%
ne röhögtess:) nem akarok melót ajánlani nyugi, ill bocsi. mlm-es baromságot meg főleg nem. közben nekem van itt mindenféle dolgom meg dél körül mennem is kell, így készülődöm stb stb, szal nem fogok 5 percenként válaszolni, de fogok, szal nem tűntem el, pill.
2010. júl. 24. 10:20
 7/36 anonim ***** válasza:
Jön a nagy frászt! De vannak, akiik úgy állítják be, hogy náluk minden, mindig bejön. Ez az igazi pozitív gondolkodás!
2010. júl. 24. 10:28
 8/36 A kérdező kommentje:
hát ez is lehet, de idővel csökken a pozitív gondolkodás.
2010. júl. 24. 10:47
 9/36 anonim ***** válasza:
közben írok ,de azt nem mondtad, hogy hány éves vagy.
2010. júl. 24. 10:48
 10/36 A kérdező kommentje:
huszonhat és fél éves.
2010. júl. 24. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!