Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kasszások, eladók mégis...

Kasszások, eladók mégis mennyit szeretnétek keresni?

Figyelt kérdés

3 kisboltot vezetek egy kisvárosban.

2018ban bruttó 181 000-et fizettem,

tavaly 200 000-et,

IDÉN 230 000-et,

de mégis sorra mondanak fel és távoznak külföldre.

Heti 5 nap, 7 óra

Tehát havonta nagyjából 140 órát dolgoznak, vagy még kevesebbet a szabadnapok miatt.

Ez 1640-fts órabérre jön ki, mégis mennyit szeretnének kapni?

Közben persze mindig ebédszünetre akarnak menni, napi 10x mennek vécére, vevőkkel tisztességtelenül beszélnek.

2020. jan. 5. 12:56
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
83%
Szintén kelet-Mo. ,neves multinacionális vállalat ennyit fizet a kezdő (0-3 év között) mérnököknek. 3-5 év között felmegy 250-270k NETTÓRA. Ugyan itt francia multi gyártósori operátor 185k BRUTTÓ + műszakpótlék. Postai dolgozó 160k BRUTTÓ. Ha úgy nézzük akkor a régióban 200k nettóval egy pénztáros rohadt jól keresne.
2020. jan. 10. 13:16
 52/57 A kérdező kommentje:

Azóta sikerült találnunk még 2 embert.

Sokan kérdezzétek, pedig ki is írtam h minden évben emeljük a fizetéseket.

Tavaly 200 000 volt, idén 230 000

Jövőre pedig 260 000 lesz :)

2020. jan. 10. 15:09
 53/57 anonim ***** válasza:
90%

„1 fiatal lányka még visszaadni sem tudott 5000 forintból, annyira művelt, okos volt. :D”

Már ne haragudj, de mégis mit vársz? Egyrészt lehet, hogy bele kell jönnie, mert még nem dolgozott hasonló helyen.

A másik meg: fel kéne fogni, hogy 200-250ért manapság te nem fogsz olyan munkavállalót találni (hosszútávon), aki értelmes és dolgozik, mint a gép.

Én is kisvárosban élek. tudod, itt kik dolgoznak pénztársként, eladóként?

1, Fiatal nők középfokú végzettséggel/szakmunkás végzettség nyelvtudás, bármilyen piacképes tudás nélkül

2, idős nők, akiknek szintén nem nagyon értenek senkihez, és már akarnak külföldre menni

„A megmaradt 3 nőből 1 a nap végén mondta hogy inkább nem vállalja el a munkát, mert nagyon unalmas lenne :D”

ebben nem tudom, mi vicces van, a vállalkozók számára véget ért a kánaán, ez van. sokan úgy vannak vele, hogy külföldre mennének, de azért még kipróbáljak pár munkát még Magyarországon. és ha nem megfelelő, unalmas, monoton, ráadásul kevés a fizetés, dobbantanak.

# 34/52

alapvetően nem hülyeség, amit írsz (fősulisként dolgoztam tescoban, tényleg ilyen), viszont ettől még a 150-250E nevetséges fizetés 2020-ban. Tudom, a tanárok is keveset keresnek.

Ma egy boltvezetőnek sokszor már a külfölddel kell versenyeznie

2020. febr. 17. 13:11
 54/57 anonim ***** válasza:

"A megmaradt 3 nőből 1 a nap végén mondta hogy inkább nem vállalja el a munkát, mert nagyon unalmas lenne :D"

Miért most őszintén szerinted nem az? Kiábrándítalak 10 év múlva már nem 3-ból 1 hanem 3-ból 3 ezt fogja mondani. Szóval ez az egész kisbolt biznisz, nem egy fenntartható dolog. És ennek az előszelei már kezdenek kibontakozni.

Ha hosszútávú gondolkodsz én javaslom egy önkiszolgáló bolt létrehozását. Ehhez csak egy biztonsági őr kell. Pár év múlva lecserélhető kamerára és akkor már csak egy biztonsági őr kell aki figyeli mindhárom üzletet. Eközben lehet fejleszteni, optimalizálni a logisztikát, azon is egy csomó pénzt lehet megspórolni.

2020. febr. 19. 18:59
 55/57 A kérdező kommentje:

Nos kb 3 hete tartottam egy megbeszélést és megemeltem a fizetéseket 250 000-re.

Azóta nem panaszkodott senki.

2020. febr. 19. 19:29
 56/57 anonim ***** válasza:
58%
@55 Igazán kegyes hűbérúr vagy, köszöni neked a nép a földre hullajtott ezüstöket.
2020. febr. 19. 20:01
 57/57 anonim ***** válasza:
58%
Az a durva ebben az emelésben, hogy bizony belefért és eddig is belefért volna, de te inkább zsebre tetted.
2020. febr. 20. 08:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!