Kasszások, eladók mégis mennyit szeretnétek keresni?
3 kisboltot vezetek egy kisvárosban.
2018ban bruttó 181 000-et fizettem,
tavaly 200 000-et,
IDÉN 230 000-et,
de mégis sorra mondanak fel és távoznak külföldre.
Heti 5 nap, 7 óra
Tehát havonta nagyjából 140 órát dolgoznak, vagy még kevesebbet a szabadnapok miatt.
Ez 1640-fts órabérre jön ki, mégis mennyit szeretnének kapni?
Közben persze mindig ebédszünetre akarnak menni, napi 10x mennek vécére, vevőkkel tisztességtelenül beszélnek.
"Kedves kérdező, nem tetszik a rendszer? Beállsz a pultba és csinálod."
Mint mondtam már, én is dolgozok a boltokban. ;)
Teljesen egyetértek :)
Bár csak vásárló vagyok, de én is egyetértek.
Debrecenben is ez van.
Van ismerős, aki boltot vezet, többnyire ő áll a pultban. A felesége szintén ott van. Teljes munkaidőben.
Nem derogál nekik a munka, hajnalban kelnek ők is.
Nem luxusautóval járnak, hanem egy régi kisbusszal.
Nyilván praktikus is, mert fér bele áru.
Nem tudom, mit hisz, aki ilyen baromságokat ír, hogy Audi egy kisbolt nyereségéből... de ebből látszik, hogy mennyire nincs fogalma a dologról.
Ja, tehat csak a kereskedelemben dolgoznak az emberek???
A tobbi mit csinal? Vakargatja?
Vicc vagy.
Kérdező: ha nincs munkaerő, és a profit ilyen kevés, akkor miért nem fogsz másfajta vállalkozásba? Árulhatsz építőanyagot pl. ott már kijön az új Audi. Ha a Tesco kinyírja a kisboltot akkor hagyni kell h kinyírja. Eltelik 4-5 év és majd sírnak az emberek a kézmunkás bio mindenmentes kenyérért. Akkor majd lehet olyan boltot csinálni, és méregdrágán árulni (hozzáteszem már most is ez megy). Az h a Tesco mellett nyitsz egy kisboltot ahol ugyanazt árulod, mi értelme? Főleg h a mai világban, már neten is lehet vásárolni. Ha gyorsan kell valami bemegyek a Dohányboltba mert az minden faluban van és éjjel-nappal nyitva van. Legtöbb kis településen a péknél is mindent megkapsz ami kell. Már ha van pékség.
Én globalizáció és multi ellenes vagyok de ez a kisbolt olyan dolog amit egyszerűen el kell engedni. Ami nem megy minek erőltetni? Nyiss horgász v biogazda-boltot, kocsmát v szaküzletet, ha profitot akarsz.
# 39/39
Miért is kéne bezárom, na jól mennek a boltjaim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!