Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kasszások, eladók mégis...

Kasszások, eladók mégis mennyit szeretnétek keresni?

Figyelt kérdés

3 kisboltot vezetek egy kisvárosban.

2018ban bruttó 181 000-et fizettem,

tavaly 200 000-et,

IDÉN 230 000-et,

de mégis sorra mondanak fel és távoznak külföldre.

Heti 5 nap, 7 óra

Tehát havonta nagyjából 140 órát dolgoznak, vagy még kevesebbet a szabadnapok miatt.

Ez 1640-fts órabérre jön ki, mégis mennyit szeretnének kapni?

Közben persze mindig ebédszünetre akarnak menni, napi 10x mennek vécére, vevőkkel tisztességtelenül beszélnek.

2020. jan. 5. 12:56
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
32%
Kedves kérdező, nem tetszik a rendszer? Beállsz a pultba és csinálod. Tudom xar érzés, de szerencsére ez már nem az a világ, ahol gombokért fogják kitermelni az Audidat.
2020. jan. 5. 18:12
 32/57 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező, nem tetszik a rendszer? Beállsz a pultba és csinálod."

Mint mondtam már, én is dolgozok a boltokban. ;)

2020. jan. 5. 18:34
 33/57 anonim ***** válasza:
70%
Ne is törődj vele, azt hiszi, most milyen nagyot szólt be, de elolvasni és értelmezni az eddigieket nem tudta...
2020. jan. 5. 18:47
 34/57 anonim ***** válasza:
83%
Azért itt páran nagyon el vannak tévedve. Valaki saját pénzén létrehoz egy boltegységet, létrehoz vele állást, adóbevételt termel,stb. Azért nehogy már elküldjétek érte a ...csába! Az ilyen oltogatós emberektől kérdezem,hogy ugyan ők mennyit jótékonykodnak? Vagy mennyire szeretnének ingyen vagy deficitesen dolgozni? Nekünk is volt régen egy kisboltunk. Egy használt kb 10 éves seat -ot termelt az ki nem audit. Végül a tesco kinyírta. De annyi szopás volt vele,hogy még az ellenségemnek se kívánom. Pedig még 15-20 évvel ezelőtt működtettük de pl. eladó/pénztárosokkal már akkor is komoly baj volt. Szétlopták,felzabálták a bevételt. Bunkók voltak, nem tudtak számolni,stb. Nem új keletű már ez a dolog. Ha pénztárosként kellene dolgoznom 100x inkább dolgoznék 152eFt nettóért egy kisboltban mint 200 eFt ért mondjuk egy lidl -ben. Össze nem hasonlítható a két helyen a munkatempó. Arányaiban nem keres egy szemmel sem jobban az,aki egész nap meg sem áll csak húzza le az árut mint egy kisbolti eladó. Egy lidl eladó egy nap szerintem többet dolgozik mint egy kisbolti eladó egy hét alatt. Ha három kisboltot elbír a település akkor tippem az , hogy Jászberény,Szolnok vagy Karcag lesz a befutó. Azért ezeken a településeken 152 eFt nem olyan rossz pénz 7 órás munkanapra.
2020. jan. 5. 19:04
 35/57 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek :)

2020. jan. 5. 19:15
 36/57 anonim ***** válasza:
76%

Bár csak vásárló vagyok, de én is egyetértek.

Debrecenben is ez van.

Van ismerős, aki boltot vezet, többnyire ő áll a pultban. A felesége szintén ott van. Teljes munkaidőben.

Nem derogál nekik a munka, hajnalban kelnek ők is.

Nem luxusautóval járnak, hanem egy régi kisbusszal.

Nyilván praktikus is, mert fér bele áru.

Nem tudom, mit hisz, aki ilyen baromságokat ír, hogy Audi egy kisbolt nyereségéből... de ebből látszik, hogy mennyire nincs fogalma a dologról.

2020. jan. 5. 19:50
 37/57 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg akik leszoljak a kereskedelemben robotolokat soha eletukben nem dolgoztak rendesen. De az eszt azt osztjak.
2020. jan. 5. 20:31
 38/57 anonim ***** válasza:
12%

Ja, tehat csak a kereskedelemben dolgoznak az emberek???

A tobbi mit csinal? Vakargatja?

Vicc vagy.

2020. jan. 5. 20:52
 39/57 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező: ha nincs munkaerő, és a profit ilyen kevés, akkor miért nem fogsz másfajta vállalkozásba? Árulhatsz építőanyagot pl. ott már kijön az új Audi. Ha a Tesco kinyírja a kisboltot akkor hagyni kell h kinyírja. Eltelik 4-5 év és majd sírnak az emberek a kézmunkás bio mindenmentes kenyérért. Akkor majd lehet olyan boltot csinálni, és méregdrágán árulni (hozzáteszem már most is ez megy). Az h a Tesco mellett nyitsz egy kisboltot ahol ugyanazt árulod, mi értelme? Főleg h a mai világban, már neten is lehet vásárolni. Ha gyorsan kell valami bemegyek a Dohányboltba mert az minden faluban van és éjjel-nappal nyitva van. Legtöbb kis településen a péknél is mindent megkapsz ami kell. Már ha van pékség.

Én globalizáció és multi ellenes vagyok de ez a kisbolt olyan dolog amit egyszerűen el kell engedni. Ami nem megy minek erőltetni? Nyiss horgász v biogazda-boltot, kocsmát v szaküzletet, ha profitot akarsz.

2020. jan. 5. 21:05
 40/57 A kérdező kommentje:

# 39/39

Miért is kéne bezárom, na jól mennek a boltjaim?

2020. jan. 5. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!