Mi lehet velem, hogy megfelelő összegű tartalékom van, mégis azon dilemmázom, hogy lesz-e a héten családi pótlék van sem?
Szerintem érthető. Sokan várjuk a családi pótlékot, gyedet, gyest, fizetést és adókedvezményt mint a messiást! :)
Nekem is nagyon hónap vége van, jöhetne már a fizu, remélem holnap megkapjuk.
7-es mindig van lentebb... 😊 Eddig a babavàrót vették fel gyerekre hivatkozva és tették be egy marketingtervbe most a családit.
Az állam ad "ingyen"pénzt, hogy azt visszahitelezd neki egy látszat kamatra, ami befektetésként van eladva a marketingben.
Nincs felcimkezve a pénz, így mondható hogy a csp lett elrakva. Mi is többet rakunk megtakarításba, mint az adókedvezmény, csp, gyes összesen. De ez szerintem tök normális, hiszen az állami pénzek bármikor változhatnak és akkor is meg kell tudnunk élni.
(állampapírba rakjuk mi is mert sajnos nem tudunk ennél jobbat minimális kockázat mellett)
A gyermektelen meg vállaljon gyereket aztán majd rájön, hogy anyagilag még mindig gyerek nélkül a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!