Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi jelenleg a nettó...

Mennyi jelenleg a nettó mediánbér? Olyan 160-170? Nem az átlagbér-maszlagra vagyok kíváncsi

Figyelt kérdés

A nettó medián érdekel.

Ne kezdjük el magyarázni mi az az átlagbér. Tudom és /de nem érdekel.

Engem a nettó medián érdekel így 19 év vége felé.

19 elején nettó 160 körül volt.

(azért nettó 160nal nehezebb úgy villogni mint a 330as átlagbér-szarral....)

2019. nov. 3. 21:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Hát nem még egy semmirevaló diplomát kell szerezni, az biztos. Szóval eleve ne ebben gondolkodj. Vannak egyéb alternatívák, nézz körül. Ingyenesen is, meló utáni időben is.

És nem, a jelenlegi munkahelyed a büdös életben nem fog emelni, csak ha lenne eszed, erre nem 10, hanem 2 év után jössz rá, és már rég nem lennél ott.

Szóval tanulj valamit, amivel el tudsz menni egy másik céghez, többért.

2019. nov. 5. 09:45
 32/48 A kérdező kommentje:

Rájöttem én erre már régen de és? Attól még az nem változik hogy 10 körömmel kell kapaszkodjak még ebbe is mert más nincs. (lenne csak nem megyek el 80 műszakba egy trágyagyárba még akkor se ha ott hangyaf**nyval többet adnának)

"Csinálj mcsat ccnat ingyen fenn van kb minden“

Aha. Ja. Persze. És a vizsamodulok is ingyen vannak ugye? Nem még véletlenül se kerülnek pénzbe ááá nem?? Hm?

[link]

CSOMAG

795 100 + ÁFA helyett csak

695 000 + ÁFA

csomag kódja:CI-CCNACS

időtartam:10 nap

CCNA tanfolyamcsomag vizsgával

Ja csak 700.000? Ja. Az semmi. Kettőt kérek. Igyen van mondhatni.

[link]

1.200.000

Khm.

És végezetül a kérdés: nekem mint bölcsésznek MI KÖZÖM A HÁLÓZATÉPÍTÉSHEZ? mit tyúknak az ábécéhez?

2019. nov. 5. 10:30
 33/48 anonim ***** válasza:
@32 Én is bölcsészként végeztem jóember, aztán most mégis egy tech startupnál dolgozom, előtte meg egy pénzintézetnél voltam. Lusta vagy és igénytelen, plusz imádsz a nyomorodban dagonyázni. Sosem mondod meg, hogy mihez értesz, mert tudod nagyon jól, hogy legalább 500 helyre tudnál menni, ami nem valami műszakolós retek, csak ott dolgozni is kéne, nem egész nap gyakorizni.
2019. nov. 5. 10:35
 34/48 anonim ***** válasza:
A CCNA vizsga 325USD, ezt azért ki lehet gazdálkodni. De amúgy ez pont az a terület, ahol a tudás igazán fontos, nem a papír. Amit te itt összelinkeltél, az tréninggel mindennel együtt van egy igencsak borsos árú képzőközpontban. De ha lehúz az embert fél évet egy IT cégnél, ingyen megcsinálhatja (tréninget és vizsgát is), a fizut meg azonnal megdobja legalább 150ezerrel.
2019. nov. 5. 10:52
 35/48 A kérdező kommentje:

"De ha lehúz az embert fél évet egy IT cégnél,"

Ja értem.... naná. Csak oda előbb be kéne kerülni ugyebár. És ugye ki másért kapnának két kézzel az "ájtííí" cégek mint egy 40 feletti bölcsészért aki az állami szférából jön...

Ugye. Minek menjek én oda WC pucolónak?

Max annak vennének fel.

2019. nov. 5. 12:09
 36/48 A kérdező kommentje:

" Sosem mondod meg, hogy mihez értesz, „

Megmondom: semmihez. Van három egyetemi papírom, abból 1 mester, és mihez értek? Semmihez.

Miként millió sorstársam is így van ezzel. Ha körbenézek itt nálunk találok 20+ embert aki épp olyan mint én . 1000 diploma de takarítani se vennék fel őket sehova. Azért vannak itt.

Tudják ők is hova kellenének sehova. Azért vannak itt és keresnek annyit 40-50 éves diplomás emberként amennyit még egy mekis kamasz dolgozó se keresne.

Mi más okból lennének itt? Mert a kutyának se kellenek.

2019. nov. 5. 12:36
 37/48 anonim ***** válasza:

@36 Még ha esetleg így is lenne (valószínűleg nincs így), akkor is pár hónap alatt önszorgalomból is meg lehet tanulni csomó hasznos dolgot.

Amúgy a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetbem még csak nem is kell olyan húde nagyon sokat tudni. Ha vannak diplomáid egy-két nyelven csak beszélsz. Az már eleve elég, még angolost is folyamatosan keresnek, minden más meg kimondottan piacképes. Muszáj lenne kimásznod ebből a nihilből. Ki tudnál. De folyamatosan győzködöd magad, hogy neked ennyi jutott és kész.

2019. nov. 5. 13:16
 38/48 anonim ***** válasza:

Kapitalizmus van kérdező, oké nagyon sajnalunk. Akkor most mit akarsz magadtól? Neked kell tudni, nem nekünk.. De nagyon úgy festessz hogy neked sincs fogalmad. Akkor egy idegen mit írjon neked, mikor suliba ültél akkor nem tudtad hogy bölcsész diplomával max 200 a plafon? +radobtal egy msct is, ha lúd legyen már kövér...

Most a körülmények a baj, vagy saját magad. Nincs munka koltozz oda ahol van, igen akár kuli bunk árán is. Csak ehhez terv kell és kitartás. Sirankozas lv 999999

2019. nov. 5. 13:20
 39/48 A kérdező kommentje:

"kkor egy idegen mit írjon neked, mikor suliba ültél akkor nem tudtad hogy bölcsész diplomával max 200 a plafon?"

De hogyne. Mikor én 1998ban kezdtem az első diplomámat pontosan tudtam mi lesz 2019ben.... naná hogy pontosan.

2019. nov. 5. 14:10
 40/48 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy az első, de utána csináltál még két ugyanolyan semmit nem érő szart. Ehhez azért különösen retardáltnak kell lenni.

Nem csoda, hogy ennek megfelelően kapod a fizetésedet is.

2019. nov. 5. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!