Mennyi jelenleg a nettó mediánbér? Olyan 160-170? Nem az átlagbér-maszlagra vagyok kíváncsi
A nettó medián érdekel.
Ne kezdjük el magyarázni mi az az átlagbér. Tudom és /de nem érdekel.
Engem a nettó medián érdekel így 19 év vége felé.
19 elején nettó 160 körül volt.
(azért nettó 160nal nehezebb úgy villogni mint a 330as átlagbér-szarral....)
A büfészakosok is többek keresnek, mint 160, csak nem így állnak hozzá, mint ez a gyökér.
A munkaügyis troll belekényelmesedett, hogy jajj neki három diplomája van, mit kellene még tanulnia nehogymár. Máshová meg a piacképtelen szar diplomáival nem veszik fel.
" mit kellene még tanulnia nehogymár."
Ezt a csontot már 1000000000x lerágtuk de akkor vegyük elő újra.
Hátha.
Szóval én nagyon szívesen tanulok DE!!!
Kérdéseim:
a) MIBŐL??? Mennyi is egy egyetem féléves díja? 300-400? Vagy több? Corvinusos mesterek akár 6-700.000 =félév? MIBŐL?
b) MIKOR? MIkor járjak órákra vizsgázni? Mikor? Gondolod a a munkahely elengedne 1 napra is? HOgy megyek vizsgára pl? MIKOR?
c) és a FŐ FŐ kérdés!! MINEK? Minek? hogy legyen a 3 diploma mellett egy 4. is a fiókban? MINEK???? Azt hiszed a munkahelyem 1 ft-ot is emelne nekem ha lenne még 1 diplomám?
Na ennyi.
Nem kell a melléduma. Ezekre kell válaszolni. Kb 1000000000. alkalommal ...ugye.
Miből?
Akár hitelből. A tanulás azon kevés dolgok egyike, amelynek van értelme.
Mikor?
Szombatonként, amikor levelezős órák/vizsgák vannak. Menyasszonyom pszichológiát végez teljes állás mellett. Tanulni meg nyilván tudnál melóban is, tekintve hogy napi 6-10 órát gyakorizol.
Minek?
Neked nyilván semminek, hiszen életed egyetlen biztos pontja az, hogy autista nyökdécseléseked adsz ki magaból a munkádon vinnyogva. Másnak annyi lenne, hogy le tud lépni egy ilyen retek helyről. Amennyire élvezed az önsorsrontást, értelemszerűen nem hasznos szakot végeznél. Mert a végén dolgoznod kéne és bár nem 120-at kapnál, de azért tenni kéne.
"Szombatonként, amikor levelezős órák/vizsgák vannak. "
IGEN? MEllékeljek neked egy levelezős óra - vizsgarendet? Mondjuk azt ahova egy druszám jár?
Na akkor.
Órák péntek 8-18, szombat 8-18h, havonta 2x.
Vizsga? A nappalisokkal együtt (levelezős vizsga NINCS... nem is lehet ld TVSZ!!!!) és mikor vannak?
Kizárólag H-P 8-16h között beosztva.
Hol? ELTE.
Na ezt hogy oldanám meg ha netán oda járnék?
Két hetente péntek munkanap? A szabi terhére? Ha adnak és ha van még . És ha nem adnak/nincs?
És a vizsgák? 8-10 tárgy /félév az 8-10 távollét H-P munkaidőben.,
HOGYAN? HA a cég nem engedne el?
Hm?
HOgyan?
És erre nem kérem a maszlag üres dumát hoyg "meg lehet oldani" és HOGYAN????
" A 3 haszontalan hulladék diplomád helyett miért nem csináltál 1-et, ami jó is valamire?“
Olyan dolgot feszegetsz amihez 10 sőt az elsőhöz 20 ÉVET kéne visszamenni az időben....
józsi bácsi nem látta hogy ott a fa??? De láttam.. akkor miért nem fékezett? Hát...... hát most már ez tök mindegy ez nem visz előrébb ez csak a terelés a melléduma megint. Számon kérni rajtam egy adott esetben 20 évvel (!!!!!!!!!) ezelőtti döntést? Hát??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!