Mennyi jelenleg a nettó mediánbér? Olyan 160-170? Nem az átlagbér-maszlagra vagyok kíváncsi
A nettó medián érdekel.
Ne kezdjük el magyarázni mi az az átlagbér. Tudom és /de nem érdekel.
Engem a nettó medián érdekel így 19 év vége felé.
19 elején nettó 160 körül volt.
(azért nettó 160nal nehezebb úgy villogni mint a 330as átlagbér-szarral....)
Google-t nem ismered?
Vagy majd itt valaki pontosabb adatot mond neked szerinted?
Pont azért, mert a statisztikát is meghamisítják, illetve úgy értelmezik, ahogy akarják, szerintem ezt elég nehéz megmondani.
Én magam 300 nettót kapok, a férjem is, IT-s cég. Ebből elvagyunk, de nem túl nagy lábon. De ahogy nézem a körülöttem élőket, hát nem tudom ki mennyit keres, de mi elbújhatunk, mert itt körben mindenki luxusvillákban lakik, 2 luxusautóval, közben meg tudom, hogy a városban alkalmazottként én még elég jól kapok. Honnan van az embereknek ennyi pénze?
Tudom, a vállalkozás az más, de azért ott is oda kell tennie magát, hogy ennyire jól menjen.
nettó 150 volt 18. év végén (eurostat)
ehhez tegyük hozzá a szokásos éves 8-10 %-os növekményt és még akkor is olyan 160 körül járunk csak.
AZért nettó 160 elég karcsú. Azzal nem lehet villogni hogy jobban teljesít meg bérrobbanás.
Ja és a 330 átlagbér az bruttó... IGEN? És mennyi lenne a nettója ? 220.000
hát..... akkor átlagbér 220 nettó, mediánbér 160 nettó....
na melyik fedi jobban a valós helyzetet? A 160. Evidens.
Az a FŐ Kérdésem hogy ha kiejtem a számon a mediánbér fogalmát akkor miért kezd el mindenki mindenről pofázni-csak arról nem amit kérdeztem?
Jönnek hogy de az átlagbér de a statisztika de a borítékos pénzek de ez de az.... de ezek egyike se volt a kérdés!!
Arról meg amit kérdezek arról meg.... most félünk kimondani a nagy 330-as átlagbér kamu mellett a medián (jó ha.... ) szaros 160???
Félünk kimondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!