Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki pilótaként dolgozik a LOT...

Aki pilótaként dolgozik a LOT légitársaságnál, az tudna pár szót írni a munkájáról, illetve a cégről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most egyetemista vagyok, de miután végzek, azonnal el fogom kezdeni a pilótaképzést, de már most nézegetem az álláshirdetéseket, mert kíváncsi vagyok, hogy melyik légitársaságnál érdemes elhelyezkedni. Beszéltem egy Wizz-es SFO ismerősömmel, aki például azt mondta, hogy náluk a pilóták kizsákmyányolása zajlik.

(hogy miért nem tőle kérdezem ezt, az csak azért van, mert még nem találkoztam vele azóta :) ).

Hosszas "nézelődés" után rábukkantam egy két LOT-os álláshirdetésre, amin végigfutottam és nagyon megtetszett a cég.

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy milyen ott dolgozni?

Hogyan vannak a szabadságok, pl.: hány nap munkanapot mennyi szabadnap követ(most csak mondtam valamit)?

Milyen a fizetés? Milyen a fizetés más low cost légitársaságokhoz képest?

Én Pesti bázison szeretnék dolgozni és elsősorban short-haul pilótaként

Igazából bármi érdekel, ami a LOT-al kapcsolatos

a Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm :)

2019. szept. 28. 19:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tök igazad van, magam sem értem, hogy miért ide írtam ki....

Igen, hamár így kérdezed felsőfokúm van angolból.

Igazából csak arra nem lehet használni ezt az oldalt, amire van.

Persze, én vagyok a hülye, hogy vannak kérdéseim meg ambícióim...

Higyjetek el, hogy nem vártam én csúcssuper válaszokat, de azt mindenki elvárhatja azért, hogy nem ilyen csicska, alávaló, ostoba válaszokat kapjon.

Na de mindegy, mi dolgom is van veletek?

Szánalmas, hogy az ilyen emberek a való életben visszahúzódó görények...

2019. okt. 2. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a lengyel pilóta #6-os válaszát miért töröltette ki, aki töröltette, de az volt az egyetlen témába vágó válasz az egész téma alatt és nem mellesleg jó is volt a válasz, nem valami kamuság. Ha valakinek az nem tetszett, hogy lengyelül volt, csak a Google fordítóba kellett volna beillesztenie CTRL-C/CTRL-V-vel.
2019. okt. 2. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi volt az eredeti #6os válasz? Olyan hamar eltűnt, nem is láttam :(
2019. okt. 2. 21:30
 14/14 anonim válasza:
Jelenleg nemzetközi szinten pilótahiány van, ami egyre csak növekszik, DE attól függetlenül a szűrő erős és nem kerül be mindenki légitársasághoz, aki szeretne. Legalábbis nem feltétlenül oda, ahova szeretne. Elsősorban pilótaiskolát keress, legyél túl a képzéseken aztán ráérsz szimpatikus légitársaságot keresni :) A LOT vagy bármilyen nemzeti, nem low cost légitársaság által jobb körülményekkel találkozhatsz mint a lc esetében. A long haul járatok szélestörzsű gépekkel szerintem nagyobb kihívást és örömet jelentenek a pilóták számára, mint a turnaround-ok. A kezdő 200órás pilótákat általában a low cost ipar szívja fel. Viszont ha a Lottal szimpatizálsz, akkor érdemes utánanézned a kadétprogramjának, lehet, hogy részben finanszírozott. Sok sikert, egy ppl pilóta.
2019. nov. 2. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!