Melyik légitársaságnál érdemes légoútasként jelentkezni? Melyik tamfolyamra erdemes beiratkozni és mennyit keres egy légiútas-kisérő?
Légiutasként ahhoz a társasághoz érdemes jelentkezni, amelyiknek van járata abba a városba, ahová utazni akarsz, illetve amelyiknek a jegyárait ki tudod fizetni.
Ahhoz, hogy légiutas-kísérő legyél, több idegennyelvet kellene beszélni. Neked még a magyar sem megy igazán. Szóval ezt felejtsd el.
Az első hülyeségeket beszél. Miért kéne tudni kifizetni a rep. jegyet?
Oda érdemes jelentkezni, ahol jól éreznéd magad, ahol úgy érzed, hogy barátságos a hangulat, jók a kollégák, pozitív véleményeket hallasz. Az, hogy honnan hová repülnek az nem számít, mert a légitársaság köteles a bázis reptered közelében elszállásolni (Ryanairben nem vagyok biztos, az egy külön állat fajta)
Nem érdemes elvégezni OKJ-s légiutas-kísérő tanfolyamokat, ebbe a hibába én is belefutottam, hatalmas pénzkidobás volt és teljesen haszontalan, SEMMIT SEM ÉRT AZ EGÉSZ!!! A légitársaság kiképez magának, úgy, hogy az jó legyen nekik.
[link] ezt nézd meg! Ezt megéri elvégezni, a felvételire készít fel, én is elvégeztem és nagyobb önbizalommal vágok neki az aug 1-i wizzair felvételinek.
Érdemes elvégezni egy középfokú elsősegély tanfolyamot, mivel ilyen kevés embernek van és hatalmas előny a felvételin (nekem ez sajnos nincs meg, mert már 3 hónapja nem gyűlt össze a 10 fő és ez alatt nem indítanak tanfolyamot)
Azt, hogy mennyit keresnek, nem tudom, légitársaság függő. Annyit tudok, hogy a legtöbb helyen a képzés ideje alatt kapod az alap fizetést, ami a wizzairnél 180ezer körül van, ha már repülsz, ezt az összeget kezdőként meg tudod duplázni
Remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed, nyugodtam írj üzit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!