Fapados légitársaságnál mikor érdemes megvenni a jegyet?
Isztambulba megyünk 2-en júliusban. Nézegetem a Wizzairt és a Pegasus Airlinest (ez a két legolcsóbb), január óta.
A Wizzair kezdetben 2 főre oda-vissza 80ezer körül volt. Majd 1 hónapig 110 lett, most ismét 90 körül van. A Pegasus ugyanez... amikor néztem februárban akkor 250 euró volt, most 310. Mitől függnek ezek? Mikor érdemes megvenni a jegyeket? Attól fosok, hogy most megveszem, aztán 2 hónap múlva fele ennyi lesz, akkor hülyét kapok. Vagy éppen az, hogy most nem veszem meg, 3 hónap múlva pedig már 2x ennyi lesz. Na, akkor is hülyét kapok. Mik a tapasztalataitok? Komolyan olyan mint a tőzsde, hogy napi szinten változik a jegyár... mitől függhet?
Igen, 1-2-3 hónappal korábban szoktak olcsóbbak lenni a jegyek, de garancia valóban nincs.
A 80-90e 2 főre szerintem elég drága, annál sokkal több nem hiszem, hogy lesz. Az sem árt ha az időpontot rugalmasan kezeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!