Wizzair- nél mikor érdemes jegyet foglalni?
Figyelt kérdés
5 hónappal, vagy 1 hónappal az utazás előtt? Mikor olcsóbb?2015. febr. 23. 20:04
1/4 anonim válasza:
Nyilván minél korábban. Ritka amikor 1 hónappal előtte olcsóbb lenne mint 5-tel előre.
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem ritka a Wizzair-nél, sőt! Én már vettem 3-4 héttel az utazás előtt jegyet nagyon jó áron. Általánosságban azt mondanám, hogy 1-3 hónappal az utazás előtt szoktak a legolcsóbb jegyek lenni, de biztosan sosem lehet megmondani, illetve az sem mindegy, hogy hová szeretnél utazni. A kifejezetten nyaralóhelyekre, ahová kevés és/vagy szezonális járat megy, jobban igaz lehet az, amit az első válaszoló ír, ahová sok járat van, oda kevésbé.
3/4 anonim válasza:
Legjob jegyeket akciósan lehet kifogni. Szóval jelöld őket ismerősnek a FB-on vagy íratkozz fel hírlevélre, így mindig kapsz infót az aktuális akciókról. Rengeteg akció van, csak figyelni kell folyamatosan, mert gyorsan elfogynak ezek a jegyek.
4/4 anonim válasza:
A jegyek bármikor lehetnek olcsók, amíg sok van belőlük. Például ha megnézel egy uticélt, egy hónap mulvára is ugyanannyi lesz a jegy, mint egy évre előre. És én is vettem már 2-3 hétre előre filléres jegyet. Csak attól függ, hogy amikor utazni akarsz mennyien utaznak. Pl nyáron meg karácsonykor minden jegy drágább. De egy november 13-ai jegyet mindegy hogy ma veszel meg vagy, októberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!