Mikor érdemes repülőjegyet foglalni? Mikor lehet kifogni a legjobb ajánlatokat?
Szeptember első hetében kell utaznom Angliába, viszont mivel még soha nem repültem, nem tudom, hogy mikor érdemesebb foglalni a repülőjegyet?
Jó előre, vagy inkább az utazás előtti 1-2 hónapban?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nézd a jegyárakat minden nap. Ne csak az adott hétre, érezd hogy mozgatják az előző heteket, és rá fogsz arra is érezni, mikor lesz olcsó a Tied.
De nyugi, nem maradtál le semmiről!
Sajnos nem tudtam volna korábban, mivel most derült ki nemrég, hogy ösztöndíjat kaptam.
Csak oda kellene(Bradford). De egyenlőre a legolcsóbb, nekem megfelelő járat csak oda 34 ezer forint csomagok nélkül... :(
Azért annál kicsit kevesebb, majd egy tízessel.
JET2.com
Budapest-Bradford 25.960 Ft kb.
De 100%-ban csatlakozom az előttem szólóhoz.
Szó szerint akár napi szinten figyeld a jegyeket, TEHÁT NAPI SZINTEN és akkor fogod látni, hogy mi, hova és mikor olcsó.
Kicsit munkaigényes, időigényes, de megéri.
Csak 1 jó példa:
Én másfél hónapra előre vettem meg, talán január végén vettem meg a március közepén lévő Londoni repjegyemet, (3 főre) ez persze LONDON-ba volt.
6090Ft volt oda, fejenként. (WIZZAIR) Ha holnap repülnél velük Londonba akkor 50.000 lenne csak oda.
Szóval az időzítés valóban fontos, és ezért kell nézni napi szinten.
Kedves utolsó válaszoló!
Sajnos aznap pont nemvoltam gépközelben pedig azon az áron biztos, hogy rögtön le is foglaltam volna.
De igazából kezdek elkeseredni mivel napról-napra egyre csak drágulnak a jegyek és nem tudom, hogy megéri-e tovább várnom, vagy csak még rosszabbul jövök ki belőle.
3 hete nézem folyamatosan az árakat és egyre magasabbak..
Mostmár ott tartok, hogy egy csomaggal 40.000 a legolcsóbb jegy...
Várjak még, vagy a végén 55 ezerért fogok utazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!