Aki pilótaként dolgozik a LOT légitársaságnál, az tudna pár szót írni a munkájáról, illetve a cégről?
Sziasztok!
Most egyetemista vagyok, de miután végzek, azonnal el fogom kezdeni a pilótaképzést, de már most nézegetem az álláshirdetéseket, mert kíváncsi vagyok, hogy melyik légitársaságnál érdemes elhelyezkedni. Beszéltem egy Wizz-es SFO ismerősömmel, aki például azt mondta, hogy náluk a pilóták kizsákmyányolása zajlik.
(hogy miért nem tőle kérdezem ezt, az csak azért van, mert még nem találkoztam vele azóta :) ).
Hosszas "nézelődés" után rábukkantam egy két LOT-os álláshirdetésre, amin végigfutottam és nagyon megtetszett a cég.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy milyen ott dolgozni?
Hogyan vannak a szabadságok, pl.: hány nap munkanapot mennyi szabadnap követ(most csak mondtam valamit)?
Milyen a fizetés? Milyen a fizetés más low cost légitársaságokhoz képest?
Én Pesti bázison szeretnék dolgozni és elsősorban short-haul pilótaként
Igazából bármi érdekel, ami a LOT-al kapcsolatos
a Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm :)
Menjetek ti a jó budos p*csaba
Ki a fa*omok vagytok hogy itt pattogjatok?
Fel mutattatok bármit is az életbe?
Elég elkeserito, hogy ilyen kis szarjankókkal van tele az internet...
Na de mindegy, közmunkásból is hiány van kis hazánkba...
> Fel mutattatok bármit is az életbe?
Az életbe', kérdező? Baromi szánalmas vagy, hogy így pattogsz. Mire számítasz, hogy majd a gyakorin pilóták írogatnak?! Menj fel Redditre, ott talán szerencséd lesz. Persze angolul, az gondolom flottul megy, ha ilyen ambícióid vannak.
És igen, fel tudok mutatni elég sok mindent az életben. Nálad egészen biztosan többet.
Előbb még pilóta akarsz lenni aztán most már inkább közmunkás?! :)
Te ilyen végletek embere vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!