Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor kell megkapnom a munkakö...

AaAnita kérdése:

Mikor kell megkapnom a munkaköri leírásomat?

Figyelt kérdés
Van valami szabály arra, hogy mikor kell megkapnom a munkaköri leírásomat? 9-én kezdtem el dolgozni de nem kaptam meg.

2019. szept. 27. 06:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Hogy írtad alá a munkaszerződést, ha nem is kaptál munkaköri leírást?

Csak úgy vakon aláírtad, mindegy mi van benne alapon, vagy mi? :D

2019. szept. 27. 06:52
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
A szerződés aláírása előtt, vagy azzal együtt. Normális ember eleve nem írná alá a szerződést, ha nem olvasta el a munkaköri leírást.
2019. szept. 27. 06:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kellett volna kapnom, a mukaszerződésben annyi van, hogy "adminisztrátori munkakör". Szóban megbeszéltük mit kell csinálni, de az első nap már jött ilyen, hogy takarítás, emg kávé osztogatás, amiről az interjún nem volt szó. A munkaköri leírásra hivatkoznék, hogy abban nem volt benne de mivel nincs ilyen....és így jutott eszembe, hogy hátha "szabály szegés" az, hogy nem kaptam.
2019. szept. 27. 07:01
 4/12 anonim ***** válasza:
29%

De minek írtad így alá a szerződést?

Valszeg ott lesz a munkaköri leírásban, hogy "egyéb feladatok", vagy valami hasonló, ezen a címen kb. bármit megcsináltathatnak veled.

2019. szept. 27. 07:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az egyébben vannak benne ezek, de nincs munkaköri leírásom. A felmondásomnél érvelnék erre, de nem tudom, hogy van-e erre szabály egyáltalán.
2019. szept. 27. 07:05
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell érvelned semmit próbaidős felmondásnál.
2019. szept. 27. 07:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de most csak azt szeretném tudni, hogy van valami határidő a munkaköri leírás átadására.
2019. szept. 27. 07:13
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Te azért mondanál fel egy admin poziból, mert kávét kell főzni?

Valószínűleg nincs írott munkaköri leírás, de gondolom csak elmondták mi a feladat.

Tök általános ilyen helyen az iktatás, levelezés, telefonok kezelése, irodaszerek beszerzése, iroda rendbentartása (pl néha felseperni), ügyfelek fogadás és egy jó kávé főzése. Ezekbe senki se hal bele, mondhatni az irodai munkák velejárója.

2019. szept. 27. 07:16
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

A szerződés aláírásával egy időben kellett volna megkapnod, a kettő összetartozik.

De próbaidős vagy, felnondhatsz indoklás nélkül. Ha nem csinálod meg, amit kérnek, akkor meg ők fognak, aztán pattoghatsz, hogy de nem adták oda a munkaköri leírást. 20 másik kislány áll sorban a helyedért, akik akár boldogan le is szopják a főnököt, nemhogy megfőzzenek egy kávét.

Amúgy meg az a megoldás, hogy tanulni kell.

2019. szept. 27. 07:35
 10/12 anonim ***** válasza:
67%

Azért van egy olyan szabály is, hogy a munkaköri leírásba nem tehető bele az "egyéb".

Pont azért, mert az mindent jelent.

2019. szept. 27. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!