A tescoban vagyok diákmunkán, mint árufeltöltő. Az én munkakörömbe beletartozik-e az, hogy az árut mozgassam?
Értem. Igazából azért kérdeztem, (főleg itt a kézi békára utalva), mert anélkül, hogy bárki megmutatta volna, elvárták, hogy hozzam ki és miután (szerintem érthető módon) nem ment, leszídtak(bár ezem meg sem kéne lepődnöm, miután szinte mindenhol azt olvasom, hogy a betanítás 0 és így várnak el mindent). Illetve azért kérdeztem még, mert az egyik munkatársamnak aki szintén diákmunkás, nem engedték kezelni és többektől is hallottam, hogy nem megengedett a diákoknak. Köszönöm a válaszokat
:)
Szerintem beletartozik, mert akkor hogy töltöd fel az árut, ha nem mozgatod oda hozzá?
Én láttam diákmunkás árufeltöltőket és ők békáztak rendesen, másképp nem is haladtak volna a munkájukkal.
Viszont az, hogy a nem tudásért leszidnak rögtön, nem szép dolog és legközelebb kérd meg a leszidódat, hogy mutassa meg neked, hogyan lehet a leghatékonyabban és legjobban csinálni, hogy te is olyan profi legyél, mint ő....
Hivatalosan a diák nem bekazik mert nincs munkavédelmi cipője! Meg amúgy is szinte minden rolikocsin kellene legyen!
A gyakorlatban sok helyen elvárják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!