A tescoban vagyok diákmunkán, mint árufeltöltő. Az én munkakörömbe beletartozik-e az, hogy az árut mozgassam?
Figyelt kérdés
Tehát itt arra gondolok, hogy kezeljem a húzható emelőt, mivel én úgy tudom, hogy nem, mivel gépeket nem kezelhetek. Tudom hogy ez valószíneg benne van a munkaszerződésben, de miután visszaadtuk az aláírás után, nem emlékszem ezzel kapcsolatban mi volt írva. 16/L2019. aug. 3. 21:08
11/12 anonim válasza:
emberek. fekete fehér dolgokban osztjátok az észt.
békéztatni akkor engedélyezett ha van fémbetétes munkavédelmi bakancs. AMit ugye a munkáltató köteles biztosítani. Ha nincs (és nincs, ez 100%....) akkor TILOS békáztatni, sőt a dolgozónak kötelessége (lenne) megtagadni a munkát a munkavédelmi feltételek hiánya miatt.
12/12 anonim válasza:
Én a zöldséges részen voltam diák árufeltöltő, és egész nap békával hoztuk ki a zöldségeket és vittük vissza. (Nem adtak munkavédelmi bakancsot.) De a férfi aki a zöldséges részen volt, nagyon rendes volt és mindent megmutatott hogy kell, szóval nekem pozitív tapasztalatom van ezzel. A második nap már egészen belejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!