Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaköri leírás. Ez lenne az...

Munkaköri leírás. Ez lenne az apróbetűs rész?

Figyelt kérdés
Karbantartó mérnökként vettek fel egy céghez. Minden tiszta sor, a munkaköri leírásom tekintetében, de utolsó sor homályos. Azt írja: a cég zavartalan működéséhez, fejlődőséhez kisebb feladatok elvégzése. Ezt azt jelenti, hogy szólhat olyan is, aki nem felettesem, hogy neki kell a szekrényéhez kulcs mert elvesztette, menjek másolni vagy olyanért is, hogy a titkárságon elfogyott a tej szerezzem be? Apám szerint ez egy külön munkakör, amelyet annak idején a gondok látott el, mint raktáros anyagbeszerző.

2019. júl. 31. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Istenem, mérnökként szégyellem magam hogy ennyire suta mérnök vagy. Egyrészt ha megbíznak kulcsmásolgatással akkor felmondasz és keresel egy másik munkahelyet. Másrészt én örülnék hogyha mérnöki fizetésemért egész nap kulcsot kéne másolgatnom, meg tejet vennem, mert egyszerű, felelősségmentes, könnyű feladat, gondolkodni sem kell nagyon.

Harmadrészt nem szólhat aki nem a felettesed, nem értem ezt honnan szedted.

2019. júl. 31. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Karbantartó mérnök a "Mérnöki kaszt legalja", ne hidd hogy ybl díjas megoldásokkal fogsz operálni minden nap, inkább a szakmunkásokkal, főnökeiddel és az dolgozókkal fogsz veszekedni egész nap. Pl. beázik a tető, hívsz bádogost/ácsot/tetőfedőt, az első három ki sem jön, a negyedik kijön de szarul csinálja meg, aztán hívsz még kettőt, végre sikerül, majd lecsesz a főnököd hogy miért ilyen drága.
2019. júl. 31. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

#2, legalja?

Haver, én minőségügyi mérnök vagyok és még ennél is van lejjebb XD

2019. júl. 31. 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Most kezdem..., maga a cég nagyon jó szakmai gyakorlatot adna. Csak kérdezem, hogy mit jelent ez pontosan.
2019. júl. 31. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent, csak beleírják, nem adhatnak olyan munkát, ami nem a munkakörödbe tartozik, de nem tudnak minden szart felsorolni sem.
2019. júl. 31. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem tetszik felmondasz
2019. júl. 31. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!