Takarítónak mi a feladata azon a helyeken Pl: Rossman, Dm, kisebb műszaki bolt. Pizzéria, hasonló kis étkezdékben? Mik a főbb helységek amit ki kell takarítani? És mik azok amit megcsináltok, de nem kapcsolódik szorosan a munkaköri leíráshoz?
Jelenleg is ezt csinálom. üzemi terület. Iroda, közöségi helységek, wc-öltözők-étkezde-folyósó stb.
Váltani szeretnék, de nem minden áron. Válaszokat megköszönöm.
( nem tudom mikor leszek internetközelben, de be fogok nézni. És nem vagyok az a munkaügyis )
Az a feladata amit belépéskor megbeszéltek a főnökkel. Legtöbb esetben a szerződésben is rögzítve van, hogy mit kell csinálnia. Dolgoztam takarítóként (iskolában) de én csak azt csináltam amit előre megbeszéltünk, és amit a szerződésben leírtunk. Nem végzek külön munkát, főleg olyat nem ami nem kapcsolódik a munkaköri leíráshoz.
Azért annyira nem fizetik meg az embert, hogy szívességet is tegyek..
Köszönöm.
Akkor az lesz ( ha netán bárhova is megyek ), leírjuk teljesen részletesen.
Nincs teljesen részletesen leírva, jelenlegin legalábbis nem...
" Üzem területének tisztán tartása ".
Semmi egyéb részletezve félre értés elkerülése érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!