Erdemes lenne burgerest vagy hasonlo gyorskajakat arusito kisebb vendeglato egyseget nyitni Budapesten?
Baratommal allnank ossze, o szakacs kulfoldi tapasztalattal.
Csak minosegi anyagokbol dolgozni!
Az lenne a mottonk is
Áruljatok gyrost, minőségit tudtok venni Pesten, csak félő a minőségi beszállító elviszi a boltot a fejetek fölül, ha már felfuttattátok a termekevel és utcára kerültök . Volt munkatársam is így került külföldre szakácsként. Kézműves burgerhez kellene jól felszerelt bázis hely is, mert pl a gyors kajáldàban nem csinálhatod a húsokat, bucit, stb egyszerre.
De, ha a nemzetközi tapasztalattal ő is a lassan túltelített kézműves burgerben látja, akkor inkább ne nyissatok semmit.
Én is hasonló helyzetből jöttem haza most tervezem idénre a következő két üzletet 1 évvel az első ilyen üzletem megnyitása után . De nem adnám ki az egyedi termekkorom , ha nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!