Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 80 milliobol egy nagyobb...

80 milliobol egy nagyobb uzlet vagy ket kisebb? Kaja, ruha vagy szolgaltatas?

Figyelt kérdés
En mar tudom mihez kezdek csak kivancsi vagyok ki hogyan gondolja. Es a kerdesben elrejtettem egy trukkot ;)
2017. jan. 5. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha egy nagyobbat választanék,akkor ruházati boltot nyitnék.

Viszont a két kicsiben is látnék fantáziát. Például egy olyan stílusú kávézót,amilyenre mindig is vágytam, vagy egy teázót, és egy gyorséttermet.

A szolgáltatás ugye a tercier szektor,tehát akár a ruhaboltomba egy olyan részleget,ahol javítanak ruhákat,nem csak eladnak. (például Méretrevágás,beszűkítés,cipzárcsere stb)

A "kaja" is szolgáltatás,ha kis vagy nagykereskedelemről van szó,vagy a pincérek munkája.

Szó mi szó olyan üzletet csinálnék 80 millió forintból ami minél sokrétűbb,mert így nagyobb célközönséget tudok odavonzani..(pl.ruhák a fiatalok inkább veszik,de az idősebb (30-40 korosztály) aki egésznap melózik,nem biztos,hogy ráér varrogatni a kedvenc ruháját,így egyszerűbb bedobni a boltba)

de lehet,hogy butaság,ahogy gondolkozom.

2017. jan. 5. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Melyikbe vagy jártas ? Vendéglátó helynél kell jó pár ember és 2 helyettes vezető "szakértő" aki ötletes a menüt beszerzést átlátja helyzetet tud kezelni és azok a szakácsok mellett nem olcsók . A nagy bukó az élelembe van , tárolás , hűtés felszerelés harc a konkurenciával még ha eltérő a kínálat akkor is . A veszteség és a bírság is keményebb . Ruhánál egyszerűbb ettől a téma , de se lepukkant holmik se luxus dolgok nem mennek nagy tömegben , arra van pár befutott bolt .
2017. jan. 5. 19:56
 3/5 xswerdy ***** válasza:
Ha van egy olyan terved, ami jól körüljárt (ismered a környék igényeit, a szektorban van tapasztalatod, stb.), és kell hozzá az egész pénz, akkor ok. Ha nincs kellő tapasztalatod, és viszonylag rizikósabb üzletekről van szó, akkor még a felét se tenném a pénznek egy lapra. Kb. egy 20 milliós üzletbe fognék, de egyszerre csak egybe. A többi pénzt félretenném.
2017. jan. 6. 11:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigieket. Latom nem mindenki ertette. A megoldasom megvan, tudom mit hogyan es miert fogok csinalni, csak kivancsi vagyok masok milyen melysegig gondolkodnak...es szerencsere nem kell felteni, ha buko is lenne belole fajna de nem ugornek dunaba
2017. jan. 6. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem egész konkrét tervem lenne hova raknám azt a 80 milliót. :)

Szolgáltatás mindenképpen. Ehhez értek és ennyiből már elég szépen el lehet indulni.

2017. jan. 8. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!