Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3x voltam táppénz én, soknak...

3x voltam táppénz én, soknak számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Január 1 óta 3.jára voltam t@ppénzen, (összesen 17 napot), s figyelmeztettek hogy sokat vagyok otthon??

Janu@r/május/szeptember-ben voltam.

Szerintetek jogosan szóltak?

2019. szept. 9. 20:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%
15ös: nem gondolod, hogy lehet összefüggés, hogy sok itteni válaszoló alig van betegszabin és jól keres, te meg nem?
2019. szept. 10. 10:21
 22/25 anonim ***** válasza:
75%
En 5 eve dolgozom foallasban, egyszer sem voltam meg tappenzen. Egy evben 17 nap az nagyon sok.
2019. szept. 10. 11:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem minden évben ennyi, akkor bár nem kevés a 17 nap, de van ilyen. Nem írtad, hogy mivel voltál otthon, ha nátha, akkor érdemes lenne erősíteni az immunrendszered. Ha krónikus betegség, akkor meg ez van, emiatt nem rúghatnak ki.
2019. szept. 10. 16:07
 24/25 anonim ***** válasza:
83%

Sajat betegseg miatt 10 napot voltam tp en iden.egy hanyos fosos 5 napos es egy torott kislabujj miatti 5 napos(plusz 3 napi szabi,ami mar ki volt kerve)

Ezen felul kb havonta 1x 3-5 napot valamelyik gyerekkel itthon vagyok.most pl zsinorban a 2.het tp en vagyok.

Nem tudok vele mit csinalni,ez van.3 kicsi gyerekem van,dolgozni kell,egyedul nem hagyhatom oket,segitseg nincs.

Eleve ugy mentem el dolgozni,hogy ezt az elejen megbeszeltuk.

Eddig meg nem szoltak miatta,hiaba is szolnanak.akkor se tudnam mashogy megoldani

2019. szept. 10. 21:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Sok
2019. okt. 15. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!