Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3x voltam táppénz én, soknak...

3x voltam táppénz én, soknak számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Január 1 óta 3.jára voltam t@ppénzen, (összesen 17 napot), s figyelmeztettek hogy sokat vagyok otthon??

Janu@r/május/szeptember-ben voltam.

Szerintetek jogosan szóltak?

2019. szept. 9. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha TÉNYLEG beteg voltál, nem jogos, ha nem voltál beteg, jogos. Összehasonlításképpen, idén összesen 1 napig voltam táppénzen, egy éjszakás műszakot hagytam ki, mert ki sem láttam a fejemből a náthától.
2019. szept. 10. 04:33
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a kérdés? :)

Sok? Semmi nem sok, ha tényleg beteg vagy. Fertőző beteg pedig semmiféleképpen nem mehet dolgozni, valójában még emberek közé sem.

Ha figyelmeztetnek, akkor mi van? A következő betegséget nem kapod el, mert ők szóltak, hogy sokat betegeskedsz?

Azokkal van baj, akik "pótszabiként" kezelik a keresőképtelen állományt.

Én 33 év alatt 4-szer voltam beteg. Ebből 2 x 1 hetet full nátha miatt, 1 x 6 hetet májgyulladás miatt (fertőző), 1 x 5 hetet begyulladt a vállam és nem tudtam mozgatni az egész karom.

49 éves/nő

2019. szept. 10. 05:07
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
Az elmúlt 5 évben kb 8 napot voltam táppénzen, és van ebben két terhesség van meg egy négyéves kisgyerek. Szerintem sok.
2019. szept. 10. 06:10
 14/25 A kérdező kommentje:

Mindig is beteg voltam, ha folyik az orrom meg ilyenek persze nem megyek táppénzre.

Ezért se értettem hogy miért piszkálnak..!

Amikor bevolt gyullad a a fogam se maradtam itthon, ugyanúgy dolgoztam.

Arra tudok csak gondolni hogy valami jóakaróm bekamuzott valamit..

2019. szept. 10. 07:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne vedd magadra! Itt mindenki a munkahőse és csúcsfizetése van🤣 ha általában nem vagy beteges, akkor ez egy ilyen év... Néha van ilyen is. Persze lehet játszani a terminátort, nagybátyám se vette komolyan, aztán 3 hétig feküdt középsúlyos tüdőgyulladással és még vagy 2 hónap volt mire teljesen kijött belőle.

Amúgy ilyen indokkal nem rúghatnak ki, hogy sokat vagy beteg, de ha meg akarnak szabadulni tőled úgyis megtalálják a módját.

2019. szept. 10. 08:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Mióta dolgozol ott?

Amúgy sok!

17 nap. Majd egy hónap.

2019. szept. 10. 08:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok, én nem biztos, hogy igényt tartanék rád munkáltatóként. Még van hátra 4 hónap az évből és majdnem annyit voltál csak táppénzen, mint más szabadságon sem.
2019. szept. 10. 09:17
 18/25 anonim ***** válasza:
35%
Sok, én 10 éve dolgozok, szültem egy gyereket és még egy napot se voltam táppénzen életemben.
2019. szept. 10. 09:49
 19/25 anonim ***** válasza:
80%

35 éves vagyok.

2 gyermekem van,így 1,5 illetve 1 év munkakihagyásom van.

Életemben 1szer voltam táppénzen a 2.gyermek születése elötti 8 hétben,mert már nem bírtam!

Szóval igen,szerintem is sok!

2019. szept. 10. 10:10
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
10 hónap alatt 6 napot voltam betegszabin, nekem azt mondta a főnököm, hogy többet vagyok beteg, mint ahány napot munkában és ki is rúgott.
2019. szept. 10. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!