Képzeld, a mi gyerekszobánk is harmónikusan egybepasszol. A falak rózsaszínek, a bútorok meg fehérek. Ha bejönnél meg nem mondanád, hogy szaros 10.000ért vettem őket használtan.
De persze könnyebb (meg drágább) bemenni a bababoltba és megvenni az "igényes, harmónikus" bababútort, mint szétnézni a neten.
Fogjátok már fel, hogy a babaruhák, bababútorok nem tudnak elhasználódni egy gyerek után. Ez nem egy használt kocsi, amit lehet, hogy 20 évig használt az előző tulaj és minden baja van. Legrosszabb esetben is 3 ev alatt kinövi a gyerek, és szinte új állapotban adják tovább negyedannyiért.
Ugyanez a babaruha. 1000 ftért vettem egy csajtól 15 db bodyt, az összes olyan, mintha most hoztam volna ki a boltból, meg csak mosási bolyhosak se voltak. 2 hónap múlva enis tovabb adtam őket ugyanolyan állapotban.
Tök jó, hogy te ész nélkül szórod a pénzt, a te dolgod. Csak nehogy már az legyen az igénytelen, meg szar anya aki nem ezt teszi, hanem gondolkodik.
Nem tudom hogy van e államiban, nekem volt, négyszer nézték, ingyen, nem tudom minek, mert volt ilyen fertőzésem korábban és ez az első vizsgálatnál ki is derült, mindegy megnézték meg háromszor hogy így van e. Nem tudom mennyi idő alatt jött meg, nem merülök bele az egészségügyi dolgokba. Sosem. Meg nem érdekel a dolog.
Az a tapasztalatom akit igen, különösen ha magánorvosba nyomatja a pénzt, azt addig járatják míg találnak valamit amit el lehet kezelgetni sok pénzért. Úgyhogy már csak ezért sem. A korombeli embereknek mindnek rossz a szeme, olvasószemüvegben nyomjak, voltak nőgyógyászati problemái, bajok vannak vérnyomassal vércukorral koleszterinnel meg a pajzsmiriggyel. Én utoljara 17 évesen voltam orvosnál, fogalmam sincs kell e olvasószemüveg, milyen a tsh-m. Úgy fogok meghalni hogy sosem derül ki mi van a pajzsmirigyemmel.
Lényegtelen, fizesd a tízezret, csak ne mond azt hogy aki ingyen végezteti ezt a vizsgálatot igénytelen, csóró, es nem kéne gyereket vállalnia. Vagy hogy a gyereke hátrányba van veled szemben bármiben is, mert ingyen végezteti el ugyanazt a vizsgalatot amiért te 10ezret kifizetsz es beballag eredményért, nem e-mailben kapja. Egyébként már küldik orvosnak államiban is. Semmit nem kell tenned.
"Legalább én nekem terveim vannak"
Neked terveid vannak, másoknak gyerekei. Ki ettől boldog, ki attól. Nem vagyunk egyformák.
Jajj itt már megint veszekednek 😂😂😂
Jövök hátha lepontoznak, előre is köszönöm aranyosak vagytok 😊
Külföldön élünk de át tudom számolni forintba. Tehát: én alkalmi munkát végzek a baba mellett havi 60 000ft kb férjem 130 000ft-ot keres. A kislanyom tápszeres tehát hetente veszem a tápszert, havonta vagy kéthavonta a cumisüveget abból sem a legolcsóbbat + a babavíz. Pelus, törlőkendő. Ruhákat enis használtan veszek ( egyáltalán nem látszik rajta). Vettem újat is nem sokara mentem vele 2 hét után szétszakadt. Amiket használtan vettem ugyanolyan jó állapotban el is tudom adni.
Nagyon sok olyan dolgot megvettem amit max 2x használt. Pénzkidobás volt. Semmiben nem szenvedünk hiányt! Nem a legdrágább dolgok a legjobbak.
Amin fenn akadt a szemem: Gyereket nem pénzből nevelsz!!!! Pénzből csak eltartod!!!
Mit érsz el a sok pénzel? Ugyan oda jutunk mind. Nem azért fog szeretni a gyereked mert minden legdrágább játékot megveszel neki. A vele töltött idő, foglalkozás ami megfizethetetlen.
"bocsi gyerekem nem mehetsz tanulni külföldre mert nincs pénzünk"
Ezt még átlagkeresetbol sem tehetjük meg, nemhogy minimálbér esetén.
Egyébként sok dolog megoldható jóval olcsóbban vagy ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!