Két minimálbérből élő pár már ne is vállaljon gyereket?
Nem nagyvárosról van szó.
Nincs hitel.
Szerintem ez nem feltétlen fizetés függő, hiszen akkor csak a gazdagoknak lehetne gyereke.
Én úgy gondolom aki éppenhogy csak meg tud élni és fent tudja tartani magát az inkább ne tegye, hisz egy harmadik szájat etetni és iskolázni a semmiből, nem lehet.
Aki viszont jól tud gazdálkodni abból amit keres és félre is tud tenni, ezzel alap dolgokat biztosítani tud egy gyereknek, ott szerintem bele lehet vágni.
Nem ugyanaz ha te karácsonyra nem tudsz megvenni a gyerekednek egy új telefont vagy az, hogyha meleg ételt se tudsz letenni az asztalra.
Köszönöm a válaszokat.
Inkább feltételes módban kellett volna kiírni a kérdésemet.
Jelenleg én csak 5 órában vagyok bejelentve a munkahelyemen de nagyon szeretnék váltani.
Megtakarításunk van.
Nem minden hónapban van,hogy hozzá keljen nyúljunk a fizetésemhez de van mikor sajnos kell.A számlámról is vonnak.
Most a férjem fizetéséből élünk ketten.
Elég spórolós vagyok.De ami kell megvesszük.
Sajnos nehéz itt elhelyezkedni.Szeretnék a saját szakmámba de nagyon nehéz.
Szerintem csak itt ezen az oldalon nagy mindenki szája, és itt van mindenkinek br. 500eFt fizetése. Erre felénk egyáltalán nem ez a megszokott, a mi régiónkba aki megkapja a garantált bérminimumot az már örülhet. Itt mindenki olyan természetesen írja hogy ez kevés pénz az kevés pénz. Ha nem arról van szó, hogy hónapról hónapra kell tengődni és agyalni hogy milyen olcsó ebéd legyen holnap, akkor nincs nagy gond.
Az én véleményem az, hogy azért két minimálbéres fizetés hitel nélkül az nem olyan rossz azért mint ahogy azt itt beállítják a diplomás+öt szakmás "anyák".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!